Placeholder
Redactie

Apple iPhone in NederlandUit statistieken van Nederlandse telecomoperators blijkt dat er in Nederland op dit moment circa 10.000 Apple iPhones in gebruik zijn. Dit nieuws publiceerde Telecom Update gisteren.

De Apple iPhone is nog niet officieel leverbaar, de toestellen die in omloop zijn komen metname uit de VS. De firmware is gekraakt zodat deze ook te gebruiken is op het netwerk van Nederlandse operators.

Het is nog niet bekend wanneer de iPhone in Nederland officieel leverbaar zal zijn. Insiders beweren dat T-Mobile de introductie zal verzorgen, daarbij geven ze te kennen dat het Vodafone beslist niet zal worden….

Tip: Schrijf je in voor onze Apple voorregistratie actie en je ontvangt de meest scherpe aanbiedingen zodra de iPhone in Nederland is. Daarnaast maak je kans om een iPhone te winnen!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Sjaak Bral

  Iphone vanaf volgende week zaterdag officieel geintroduceert in Nederland

 • Sjaak heb je een bron? Waarom denk jij dat deze volgende week zaterdag hier in NL geintroduceerd wordt?

 • JosJ

  Het lijkt me sterk, maar ik hoop dat je gelijk hebt…..maar typisch gevalletje van brallen denk ik….

 • coen0s

  boeiend ik heb er al 1:) als straksjes 2.0 uit is even de FW flashen en hoppake.. Al 2 maand in gebruik super toestel!!

 • JosJ

  hmm, chill, hoe heb je die van jou gekregen? Besteld via i-net of meegenomen uit het buitenland? Mijn abbo is nog niet afgelopen ( okt. 08) dus ik wacht nog even. Hoop dat tegen die tijd de iphone gewoon hier in nl te verkrijgen is….

 • JosJ

  Ziet er naar uit dat sjaak bral gelijk gaat krijgen…..Zaterdag ….YEAH BABY!!