‘AirTag aankondiging tijdens het Apple Silicon-evenement in november’

Kaylee Laurens
23 oktober 2020, 20:15
1 min leestijd

Wanneer is de aankondiging van de AirTag? Tijdens het Apple Silicon-evenement in november of toch een paar maanden later? Jon Prosser weet het dit keer zeker: in november kunnen we de presentatie van de handige bluetooth-tracker verwachten.

Lees verder na de advertentie.

‘AirTag aankondiging zeker in november’

De ongrijpbare AirTags blijven een terugkerend onderwerp voor geruchten. Alleen al de berichtgeving rondom de aankondigingsdatum wisselt sterk. Is er dan toch nog een aankondiging in november? Jon Prosser denkt van wel. De lekker deelt in een tweet hoe de zaken er volgens hem voor staan. Prosser bevestigd dat de laatste prestatietests op 6 november plaatsvinden. Gewoonlijk zijn producten een maand later klaar voor levering.   

Jon Prosser speelt een centrale rol in de wisselende berichtgeving. De lekker geeft aan dat het lastig is om de lanceringsdatum van het volgapparaatje vast te stellen. Volgens Prosser was Apple namelijk in eerste instantie van plan om de AirTags veel eerder in het jaar te presenteren. Later beweerde hij dat de bluetooth-tracker pas in maart 2021 aangekondigd zou worden.

Naar verwachting komt de tracker tegelijk met iOS 14.3 uit, een tussentijdse update die de software van de iPhone klaarmaakt om van de AirTag gebruik te maken. Dit vermoeden maakt het erg waarschijnlijk dat we de AirTag inderdaad te zien krijgen tijdens het Apple-event in november.

AirTag render

‘Apple brengt AirTag uit in twee maten’

Naast de geruchten omtrent de aankondigingsdatum doen er ook verhalen de ronde omtrent het ontwerp van het apparaatje. Zo zegt de doorgaans betrouwbare Apple-lekker L0vetodream dat de AirTag na de lancering in twee maten verkrijgbaar is.

Tot slot zijn er ook renders van de AirTag opgedoken. De afbeeldingen laten een rond apparaat zien met op de achterkant een zilverkleurig schijfje met het Apple-logo.

Bron: Jon Prosser
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirTag

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen