De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

AirTag voor nog geen tientje: Kruidvat heeft ’em!

Maurice Snijders
1 november 2023, 14:02
2 min leestijd
AirTag voor nog geen tientje: Kruidvat heeft ’em!

De Kruidvat Smart Finder werkt net zoals een AirTag, maar kost met 9,99 euro toch wel een heel stuk minder!

Lees verder na de advertentie.

AirTag van het Kruidvat voor nog geen tientje

Ben jij altijd je sleutels, je portemonnee of je fiets kwijt? Dan heb je vast al wel eens overwogen om een AirTag aan te schaffen. Dat is zonder meer een fantastische oplossing voor mensen die altijd alles kwijt zijn, alleen zijn ze best wel aan de prijs.

Daar heeft de Kruidvat nu een oplossing voor bedacht, de winkelketen biedt namelijk de Smart Finder aan! Deze AirTag van het Kruidvat doet qua functionaliteit niet onder voor een AirTag van Apple, het grootste verschil is de lage prijs. De Smart Finder van de Kruidvat heb je al voor 9,99 euro, terwijl je voor de AirTag minimaal € 34,95 neerlegt. Daar bespaar je dus best wel wat geld mee.

kruidvat smart finder

Ondersteuning voor ‘Zoek mijn’

De AirTag van de Kruidvat heeft een handige functie om geluid af te laten spelen, maar ondersteunt daarnaast ook de functie ‘Zoek mijn’ op je iPhone of andere Apple-apparaten. Dit is natuurlijk een groot pluspunt van de Smart Finder.

De Kruidvat AirTag werkt op een CR2032 batterij die wordt meegeleverd. Dat is dezelfde batterij die ook in Apple AirTags wordt gebruikt, dus de batterijduur zal vergelijkbaar zijn. Verder krijg je er ook een handige sleutelring bij, zodat je hem direct aan je sleutelbos kunt bevestigen.

fiets airtag

Toch liever een echte AirTag?

Hoewel de AirTag van de Kruidvat prima werkt, zijn er ook wel een paar nadelen. Om te beginnen is de Smart Finder iets groter dan een echte AirTag, en ziet er ook wat goedkoper en minder stijlvol uit. Bovendien wordt de functie ‘Zoek in de buurt’ niet ondersteund. Wil je dat wel, dan koop je natuurlijk een echte AirTag. De beste deal check je hieronder:

Apple AirTag prijzen vergelijken

Nieuw

€ 34,95

Bekijk beste prijs

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirTag
Apple AirTag

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu