Apple AirTag helpt met terugvinden gestolen auto

26 juli 2022, 13:50
2 min leestijd
Apple AirTag helpt met terugvinden gestolen auto

De AirTag is de laatste tijd erg vaak negatief in het nieuws, maar gelukkig horen we ook positieve verhalen. Zo hielp een Apple AirTag met het terugvinden van een gestolen auto!

Lees verder na de advertentie.

AirTag helpt terugvinden gestolen auto

Vorige week heeft een AirTag de politie in Memphis (Tennessee) geholpen bij het terugvinden van zijn gestolen voertuig. Nadat er eerder deze maand was ingebroken in zijn auto, besloot Joshua Wylie een AirTag in zijn voertuig achter te laten.

De man installeerde ook een bewakingscamera in het raam van zijn appartement. Deze filmde dag en nacht de auto. Deze camera legde alleen vast hoe de auto werd meegenomen. Het was de AirTag die hielp bij het terugvinden van de gestolen auto.

AirTag auto

AirTag kopen om auto op te sporen

Het is dus best wel slim om een Apple AirTag te kopen en in je auto achter te halen. Je kunt de AirTag ook gebruiken om het terugvinden van je auto op een grote parkeerplaats makkelijker te maken. De tracker van Apple is natuurlijk ook handig om in je koffer te stoppen wanneer je op vakantie gaat.

Wil je ook een AirTag? Wij hebben de beste prijzen al voor je opzocht in onze AirTag-prijzenvergelijker. Als je deze bekijkt, weet je in ieder geval dat je niet teveel gaat betalen!

Apple AirTag prijzen vergelijken

Nieuw

€ 34,95

Bekijk prijzen

AirTag vaak gebruikt bij stalking

De AirTag van Apple is al enorm vaak voorbij gekomen op iPhoned.nl. Helaas vaker negatief dan positief. Het is een tracker in de vorm van een muntje die je helpt bij het terugvinden van verloren voorwerpen. Jammer genoeg wordt de AirTag regelmatig ingezet bij stalking en niet waar hij eigenlijk voor bedoeld is.

AirTag

Apple had daar ook genoeg van en voerde al een paar updates uit om het stalken moeilijker te maken. Zo piept de AirTag nu harder. Hiermee hoor je sneller wanneer er een onbekende AirTag in jouw buurt is. Het is dan ook fijn dat de AirTag regelmatig in het nieuws komt met een positief verhaal over het terugvinden van een gestolen auto.

Houd onze website in de gaten en download onze gratis iPhoned-app voor al het laatste Apple-nieuws. Hou je meer van e-mails? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Via: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirTag
Apple AirTag

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu