Bekijk de stijlvolle reclamefilmpjes die Apple voor zijn AirPods maakte

Rutger Otto
15 januari 2017, 10:22
2 min leestijd
Bekijk de stijlvolle reclamefilmpjes die Apple voor zijn AirPods maakte

Apple heeft vier nieuwe filmpjes uitgebracht die allemaal in het teken staan van de AirPods. Bekijk ze allemaal in dit artikel.

AirPods video’s

De AirPods-video’s staat allemaal op het YouTube-account van Apple. In de filmpjes wordt onder meer getoond hoe de draadloze oordoppen van Apple werken en wat je ermee kunt. Alle commercials heten ‘iPhone 7 + AirPods’ met daarna een extra titel om zich te onderscheiden. In totaal zijn er vier video’s over de AirPods. Daarvan zijn de eerste drie slechts 15 seconden lang, de vierde duurt een minuut.

In het gros van de filmpjes zie je danser Lil Buck met zijn nieuwe AirPods over straat (en over muren) lopen. Zo ook in de eerste video hieronder, waar we zien hoe het koppelen van de AirPods eruit ziet. Op Apple Music begint vervolgens het nummer ‘Down’ van Marian Hill te spelen, terwijl Lil Buck over een auto danst.

https://www.youtube.com/watch?v=y6e-Z0h6zfU

Hetzelfde nummer is te horen in de tweede reclamevideo. Lil Buck demonstreert in dit filmpje hoe je muziek bestuurt met Siri. Om de spraakassistent in te schakelen, tik je tweemaal op een AirPod. Lil Buck geeft hardop aan welk nummer hij wilt horen en vervolgens begint het liedje te spelen.

https://www.youtube.com/watch?v=QvPHny-bRQU

Muzieknoten

De danser verschijnt niet in het derde filmpje. Wel probeert Apple de kijker iets mee te geven over het design van de oordopjes. Sinds de release blijkt dat veel mensen de EarPods zonder draad ineens niet meer mooi vinden. In de ‘Notes’-video zet Apple de oordoppen in als noten over de piano in het liedje. Dat klopt niet helemaal, maar het gaat om het idee.

https://www.youtube.com/watch?v=lvOKBQvbLhg

‘Stroll’ is de langste video over de AirPods. Hier zien we Lil Buck zijn AirPods koppelen. Vervolgens ‘voelt hij de magie’, zoals Apple het noemt en begint hij aan zijn dans over straat, de muren en plafonds. Het is een iets langere versie van de voorgaande filmpjes, eveneens knap en in stijlvol zwartwit geschoten. Saillant detail: tijdens het dansen vallen de oordoppen niet uit.

https://www.youtube.com/watch?v=CvVvwh3BRq8

AirPods kopen

De AirPods zijn via de online Apple Store te koop voor 179 euro. Je krijgt er dan een case bij, waar je ze in bewaart en in oplaadt. Het aanbod van de AirPods is overigens nog niet zo groot. Het duurt zes weken voordat ze bij je geleverd worden.

Lees het laatste nieuws over de AirPods

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods
Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen