‘AirPods vanaf volgende week op 18 of 19 november officieel te koop’

Lars Paijmans
10 november 2016, 16:09
2 min leestijd

Volgens een Europese medewerker van een Apple-winkel zou Apple volgende week de AirPods verkoop starten. Apple stelde de AirPods onlangs uit en eerdere geruchten wezen op een lancering aan het begin van 2017. Als de AirPods volgende week op 18 of 19 november uitgebracht worden, zouden Apple nog mooi op tijd zijn voor de feestdagen.

Lees verder na de advertentie.

‘AirPods verkoop start volgende week’

Volgens de bron worden de AirPods op 17 november geleverd, waarna ze op 18 of 19 november officieel in de verkoop gaan. Omdat deze bron uit Duitsland afkomstig is, is het aannemelijk dat deze AirPods verkoop ook voor Nederland geldt. De Apple-medewerker zou de release van de AirPods bevestigd hebben, waarna de Duitse website Apfelpage er een artikel over schreef.

AirPods verkoop

Omdat het hier slechts om een enkele bron gaat nemen we het gerucht nog met een korrel zout, al zou een medewerker van een Apple-winkel uiteraard wel op de hoogte zijn als de AirPods volgende week gelanceerd zouden worden. Op de website van de winkel Conrad staat bovendien nog steeds een levertijd die eerder naar januari neigt, al kan deze natuurlijk gemakkelijk aangepast worden als Apple de nieuwe releasedatum bekend maakt.

AirPods, meer dan draadloze EarPods

Apple onthulde de AirPods tijdens het event waar we ook de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te zien kregen. Met de AirPods wil Apple laten zien dat de toekomst van koptelefoons draadloos is. De oortjes lijken verdacht veel op de EarPods die in de doos van een iPhone meegeleverd worden, maar hebben wat leuke trucjes achter de hand. Zo kun je op de zijkant tikken om muziek te pauzeren of Siri te starten. Ook zitten er aan de onderkant van de AirPods microfoons die naar je luisteren en het omgevingsgeluid wegfilteren. Handig als je buiten loopt en een telefoongesprek wilt voeren.

Lees het laatste nieuws over AirPods

Bron: Apfelpage
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen