Vallen de AirPods steeds uit je oren? Dan moet je dit doen!

Piet-Jan Lentjes
15 mei 2023, 10:33
2 min leestijd
Vallen de AirPods steeds uit je oren? Dan moet je dit doen!

Zitten je AirPods niet lekker en vallen ze soms zelfs uit je oren? Geen nood! Wij vertellen wat je moet doen.

Lees verder na de advertentie.

Zo vallen je AirPods niet meer uit je oren

De AirPods zijn natuurlijk ontzettend fijn om naar muziek te luisten, maar toch moet je soms wel oppassen dat ze niet uit je oren vallen. Vooral tijdens het sporten willen ze nog wel eens op de grond stuiteren. Nu zitten AirPods Pro en AirPods Pro 2 vaak net wat beter in je oren, maar ook bij deze oordopjes gebeurt het wel eens dat ze net wat te makkelijk uit je oren floepen.

AirPods Pro 2

Gelukkig kun je daar iets tegen doen. Er zijn handige (kleine) accessoires voor je AirPods te koop die je oortjes goed op de plek houden. Wij laten zien wat je moet doen!

HookZ: oorhaakjes voor je AirPods

Deze ‘haakjes’ maak je vast aan je AirPods en vervolgens buig je de andere kant om je oren. Dankzij het zachte materiaal zitten ze comfortabel en kun je ze lange tijd ophouden.

Het leuke is dat deze WC HookZ in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. De rode versie is op dit moment het goedkoopst (16,23 euro), maar de witte past natuurlijk het mooist bij je eigen AirPods. Met deze HookZ zullen de AirPods nooit meer uit je oren vallen!

AirPods HookZ

Veel van deze accessoires hebben wel als nadeel dat ze niet geschikt zijn voor elke soort AirPods. Maar deze WC HookZ kun je voor elke AirPods gebruiken. Het maakt dus niet uit welke oordopjes je hebt, en je kunt ze ook blijven gebruiken wanneer je ooit overstapt naar nieuwe AirPods. Daarnaast krijg je twee setjes: een groot en een klein paar.

Let op: om je AirPods terug in het oplaaddoosje te stoppen, moet je de WC HookZ wel eerst verwijderen. Ook wanneer je een bril draagt, kun je de haakjes alleen gebruiken als je contactlenzen indoet.

Vind je ze nog te duur? Dan kun je de Sport Hooks (6,49 euro) voor je AirPods overwegen. Ze zijn iets minder stevig en je krijgt maar een setje. Maar ook deze haakjes zorgen ervoor dat je AirPods niet meer uit je oren vallen.

AirPods kopen

Zijn je AirPods al te vaak gevallen en toe aan een upgrade? Dan moet je eerst beslissen welke AirPods je wilt kopen. De AirPods Pro en Pro 2 hebben noise-cancelling (ruisonderdrukking). De AirPods 1, AirPods 2 en AirPods 3 hebben dat niet.

Zoek je dus oordopjes met noise-cancelling? Dan raden we je de AirPods Pro 2 aan. Wil je nieuwste Apple-oordopjes voor een lagere prijs? Kies dan voor de AirPods 3.

Apple AirPods Pro 2 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 239,-

Bekijk prijzen

Apple AirPods 3 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 172,95

Bekijk prijzen
Bron afbeelding: Alejandro Luengo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods
Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu