Geen AirPods meer voor kerst bij Apple, maar wel bij deze webwinkels

Lars Paijmans
18 december 2017, 11:28
1 min leestijd
Geen AirPods meer voor kerst bij Apple, maar wel bij deze webwinkels

Als je van plan bent om AirPods onder de kerstboom te leggen dit jaar, hoef je niet naar Apple te gaan. Daar zijn de AirPods tot januari 2018 uitverkocht. Maar deze (web)shops hebben ze nog wel.

AirPods uitverkocht bij Apple, maar niet hier

AirPods zijn een uitstekend kerstcadeautje, maar bij Apple zijn ze voor de feestdagen niet meer verkrijgbaar. Het bedrijf uit Cupertino kan de vraag niet aan en stelt vandaag de levertijd van de oordopjes uit naar januari. Gelukkig zijn er (op het moment van schrijven) nog een aantal Nederlandse partijen die de AirPods wel op voorraad hebben. Deze hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Onderstaande webshops leveren AirPods binnen een dag

AirPods uitverkocht

Wederom slecht leverbaar

Nu Apple de AirPods niet meer zelf verkoopt, zal er waarschijnlijk ook geen nieuwe voorraad meer naar deze winkels komen voor het nieuwe jaar. Als je van plan bent om AirPods cadeau te doen, zouden we dus niet te lang wachten.

Dit is niet de eerste keer dat AirPods slecht leverbaar zijn. Sinds de release van de populaire draadloze oordopjes heeft Apple te maken gehad met productieproblemen, waardoor je maar lastig aan een setje oordopjes kon komen. In onze uitgebreide AirPods review kun je lezen waarom ook de redactie van iPhoned positief verrast werd.

Lees ook: AirPods review: ongeëvenaard de beste draadloze oortelefoon

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's