De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘Apple brengt in tweede helft van 2018 nieuwe AirPods uit’

Lars Paijmans
19 december 2017, 13:48
1 min leestijd
‘Apple brengt in tweede helft van 2018 nieuwe AirPods uit’

Apple zou een nieuwe generatie AirPods in de tweede helft van 2018 uit willen brengen. Welke verbeteringen heeft Apple in petto voor de populaire draadloze oordopjes?

Lees verder na de advertentie.

AirPods tweede generatie in tweede helft van 2018

Het bericht is afkomstig van Ming-Chi Kuo, één van de bekendste en meest betrouwbare analisten als het op Apple-geruchten aankomt. Op basis van zijn bronnen stelt hij dat de tweede generatie AirPods in de tweede helft van 2018 verschijnt, zo schrijft 9to5Mac.

AirPods tweede generatie

Dit zou de eerste keer zijn dat Apple een nieuwe versie van de AirPods op de markt brengt. Aan het begin van 2018 brengt het bedrijf uit Cupertino bovendien een nieuw oplaaddoosje voor de draadloze oordopjes uit. Hierdoor kun je de AirPods tegelijk met een iPhone en Apple Watch opladen op de AirPower-oplaadmat van Apple.

Volgens Kuo verschijnt er naast het nieuwe oplaaddoosje dus ook een herziene versie van de oordopjes zelf. Deze tweede generatie AirPods zou volgens de analist wat kleine aanpassingen aan onderdelen bevatten. Vooralsnog lijkt het dus vooral op een kleine upgrade van het bestaande model, zonder belangrijke nieuwe functies.

Nog steeds slecht verkrijgbaar

Hoewel de AirPods al ruim een jaar oud zijn, zijn ze nog steeds lastig verkrijgbaar. Door productieproblemen blijft de voorraad erg beperkt, wat er ook voor gezorgd heeft dat de levertijd in de Apple Store omhoog is gegaan. Wil je nog AirPods cadeau doen voor kerst? Dan kun je alleen nog bij onderstaande webwinkels terecht.

Lees verder: Geen AirPods meer voor kerst bij Apple, maar wel bij deze webwinkels

Het laatste nieuws over AirPods

Bron: 9to5mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu