Het zijn weer iDays bij Amac! De grootste Apple sale van Nederland.

‘AirPods Studio verder vertraagd, AirTags worden volgende maand onthuld’

Lars Paijmans
15 oktober 2020, 9:11
1 min leestijd
‘AirPods Studio verder vertraagd, AirTags worden volgende maand onthuld’

Stiekem hadden we ze tijdens het iPhone 12-event al verwacht: de AirPods Studio en AirTags. Een nieuw gerucht laat zien waarom we deze week niets over deze aanstaande producten gehoord hebben.

Lees verder na de advertentie.

‘AirPods Studio vertraagd, AirTags wel klaar’

Het gerucht is afkomstig van Jon Prosser, inmiddels een bekende naam als het om Apple-geruchten gaat. Hij stelt dat de AirPods Studio, de koptelefoon van Apple, tegen forse productieproblemen aanloopt. Dat zou er volgens Prosser voor kunnen zorgen dat de koptelefoon op het laatste moment wordt uitgesteld naar 2021.

Zijn bronnen stellen dat sommige functies van de Studio geschrapt zouden zijn om het product af te ronden. Momenteel zou er nog steeds aan de koptelefoon gesleuteld worden om deze laatste aanpassingen te doen.

AirPods Studio vertraagd

Hoewel het nog steeds zou kunnen dat Apple de AirPods Studio dit najaar worden onthuld, zouden ze pas later in de winkels liggen. Maar Prosser heeft niet alleen slecht nieuws: door de vertraagde AirPods Studio zouden de AirTags naar voren geschoven worden.

AirTags klaar voor Apple-event in november

De bluetooth-tracker van Apple zou om die reden waarschijnlijk volgende maand worden gepresenteerd en direct verkrijgbaar zijn. ‘De AirTag ligt klaar om uitgebracht te worden’, aldus Prosser. Apple zou simpelweg op het goede moment wachten om het product aan te kondigen.

De tracker zou tegelijk met iOS 14.3 worden uitgebracht, een tussentijdse update die de software van de iPhone klaarmaakt om van de AirTag gebruik te maken. Dat maakt het erg waarschijnlijk dat we de AirTag te zien krijgen tijdens het Apple-event dat in november op de planning staat.

Bron: Twitter
Bron afbeelding: EverythingApplePro
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods Max
Apple AirPods Max

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen