‘AirPods Pro verschijnen waarschijnlijk eind oktober’
Dilara Isik

Meerdere bronnen wijzen erop dat de langverwachte derde generatie AirPods eind deze maand verschijnen. Deze ‘AirPods Pro‘ moeten zo’n 260 dollar, dus ongeveer 235 euro, kosten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ruisonderdrukking

Vanwege de nieuwe ruisonderdrukking-functie zouden de AirPods een in-ear ontwerp hebben. Ook zullen ze een metalen behuizing hebben, zodat ze niet oververhit kunnen raken. Eerder deze maand werd al een icoontje in een iOS-bèta ontdekt, waaruit afgeleid kon worden hoe de oordopjes er mogelijk uitzien. Waarschijnlijk gaat het bedrijf dat de AirPods produceert, Inventec, samenwerken met de Chinese fabrikant Lixun om dit mogelijk te maken.

iOS 13.2 functies

Eerder dan verwacht

Apple-analist Ming-Chi Kuo sprak in april al zijn verwachtingen uit dat de twee nieuwe AirPods-modellen eind dit jaar of begin volgend jaar uit zouden komen. De AirPods Pro verschijnen nu dus wellicht eerder dan verwacht. Ook beweerde Kuo dat deze derde generatie AirPods er anders uit gaan zien en meer zouden gaan kosten dan de vorige generatie, die momenteel 169 euro kosten.

Nieuwe functies

De AirPods introduceren waarschijnlijk meer verbeteringen. Het is te verwachten dat de AirPods een betere waterdichtheid hebben en Apple zou mogelijk ook een nieuwe kleur overwegen. Zo gaan er al langer geruchten dat er zwarte AirPods verschijnen. Ook zou het bedrijf gezondheidssensoren in de oordopjes verwerken, waardoor ze goed gebruikt kunnen worden tijdens het sporten.

Het zou goed kunnen dat de AirPods deze maand nog verschijnen. Apple zou daarmee precies op tijd zijn voor de feestdagen. Benieuwd naar alle geruchten over de AirPods 3? Hier vind je een overzicht van alle geruchten en nieuwe functies tot nu toe.

Lees het laatste nieuws over AirPods

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.