‘AirPods Pro zijn daverend succes: Apple schroeft productie flink omhoog’

Michel van 't Klaphek
28 november 2019, 9:03
2 min leestijd
‘AirPods Pro zijn daverend succes: Apple schroeft productie flink omhoog’

De AirPods Pro verkopen een stuk beter dan verwacht. De voorraad gaat er zo snel doorheen en met de feestdagen voor de deur lijkt Apple zelfs met een tekort te kampen. Het bedrijf schroeft de productie daarom flink op.

Lees verder na de advertentie.

‘AirPods Pro productie gaat omhoog’

Dat blijkt uit onderzoek van Nikkei Asian Review, een doorgaans betrouwbare bron. De zakelijke website schrijft dat Apple de productie van de AirPods Pro de afgelopen dagen heeft verdubbeld. Luxshare, een Chinese fabriek, gaat daarom maandelijks twee miljoen headsets aan de iPhone-maker leveren, in plaats van de helft.

AirPods Pro

Ook een andere Chinese fabriek gaat meer Pro-oordoppen produceren. Ondertussen blijft ook de ‘gewone’ AirPods populair, want de Vietnamese producent van deze headset gaat de productie verder uitbreiden. Het is hierbij alleen niet duidelijk hoeveel AirPods in deze fabriek maandelijks van de band afrollen.

Het is goed nieuws voor mensen die van plan zijn de AirPods Pro in huis te halen. Op moment van schrijven is de levertijd namelijk ruim een maand. Als je nu een setje bestelt, krijg je deze pas op 2 januari thuisgestuurd. De verhoogde productie komt dan ook te laat om aan de toegenomen vraag rondom de kerstperiode te voldoen.

Ook interessant: Tip: AirPods schoonmaken in 3 stappen

Over de AirPods Pro

Eerder dit jaar bracht Apple redelijk uit het niets de AirPods Pro uit. Het zijn de beste oordopjes van het bedrijf tot nu toe. Zo is naast het frisse design ook de geluidskwaliteit flink verbeterd. Niet alleen passen de oordopjes beter in je oren, ook de actieve ruisonderdrukking is aangenaam. Bovendien kunnen de AirPods Pro tegen zweet en water.

Wil je de AirPods Pro kopen? Vergelijk dan de beste deals in de prijsvergelijker hieronder. Houd vooral de prijzen rondom Black Friday in de gaten, want dan stunten veel winkeliers met actieprijzen. Wanneer je nog twijfelt over de aanschaf kun je beter eerst onze AirPods Pro review lezen, of de videoreview hieronder checken.

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Nieuw v.a.

€ 209,-

Vergelijk

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen