‘Nieuwe AirPods Pro en iPad Pro komen eraan in 2022’

Piet-Jan Lentjes
20 september 2021, 9:20
2 min leestijd
‘Nieuwe AirPods Pro en iPad Pro komen eraan in 2022’

Dit jaar komen er nieuwe MacBook Pros en AirPods uit, maar Apple is van plan om in 2022 ook nieuwe AirPods Pro en een vernieuwde iPad Pro uit te brengen.

Lees verder na de advertentie.

‘Nieuwe AirPods Pro en iPad Pro komen in 2022’

Dat zegt Mark Gurman van Bloomberg in zijn meest recente nieuwsbrief. Gurman verwacht dat Apple dit jaar nog nieuwe MacBook Pros en AirPods gaat uitbrengen. Maar de techgigant heeft ook komend jaar een aantal zaken in de planning, zo stelt Gurman.

AirPods Pro geluidskwaliteit

Vooruit kijkend naar 2022 verwacht hij dat Apple nieuwe AirPods Pro en een verbeterde iPad Pro uit gaat brengen. Daar houdt het niet bij op, want een vernieuwde Mac Pro en MacBook Air met Apple Sillicon (Apple processor) staan ook op de planning. Last-but-not-least komen er niet één, twee, maar drie nieuwe Apple Watch-modellen.

Nieuwe AirPods Pro krijgen bewegingssensor in 2022

Gurman en Debby Wu (ook van Bloomberg) hadden al eerder gezegd dat de nieuwe AirPods Pro bewegingssensors gaan krijgen. Hiermee ‘weten’ de oordopjes straks wanneer je aan een workout begint.

Voor de vernieuwde iPad Pro heeft Apple een glazen achterkant met ondersteuning voor draadloos opladen op de planning. Je kan dan de AirPods opladen door ze op de achterkant van de iPad Pro te leggen, aldus Wu en Gurman.

verwachtingen Kuo 2021

Altijd op de hoogte van AirPods-nieuws

Wil je zo snel mogelijk weten wanneer de nieuwe AirPods beschikbaar komen? Of ben je juist geïnteresseerd in de nieuwste iPad mini of iPhone 13? Schrijf je dan in voor de iPhoned-nieuwsbrief of download de gratis iPhone-app. Onze redactie zit bovenop het Apple-nieuws en praat je doorlopend bij over nieuwe geruchten, de aankondigingen en nieuwe releases.

Hier bij iPhoned geven we ook dit jaar weer een gloednieuw toestel van Apple weg. Deze ronde gaat het om de iPhone 13 Pro. Klik op de onderstaande video wat je moet doen om kans te maken op dit fonkelnieuwe toestel. Succes!

Win de iPhone 13 Pro! iPhoned geeft de nieuwste iPhone weg!
Bron: MacRumors
Categorieën: Apple, Geruchten
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen