‘AirPods Pro 2 krijgen Lightning-aansluiting – eind dit jaar te koop’

Guus Timmermans
24 mei 2022, 11:52
2 min leestijd
‘AirPods Pro 2 krijgen Lightning-aansluiting – eind dit jaar te koop’

Ming-Chi Kuo geeft weer nét iets meer informatie over de AirPods Pro 2. Lees in dit artikel over de geruchten en de Lightning-aansluiting van de AirPods Pro 2.

Lees verder na de advertentie.

‘AirPods Pro 2 geproduceerd in Vietnam’

In een tweet vertelt de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo dat de massaproductie van de AirPods Pro 2 bijna van start gaat in Vietnam. Het is opvallend dat dit niet in China plaatsvindt, aangezien dat wel bij alle andere populaire producten van Apple het geval is.

Deze Apple-analist verwacht dat het oplaaddoosje van de Apple AirPods Pro 2 nog steeds een Lightning-aansluiting heeft. De nieuwe AirPods Pro 2 worden rond het najaar verwacht.

AirPods Pro speciale editie

‘Apple’s high-end oortjes krijgen een update’

De Pro-oordopjes van Apple zijn sinds 2019 niet meer geüpdate. Daarom komen er steeds meer geruchten over een nieuwe versie. Zo zouden de beroemde ‘steeltjes’ gaan verdwijnen bij de AirPods Pro 2. Mark Gurman, een andere befaamde Apple-analist van Bloombergbevestigde dit al veel eerder.

Helaas zien we dus geen usb-c bij het oplaaddoosje. Toch verwachten we wel andere mooie nieuwe functies. Zo kan dit nieuwe doosje gevonden worden via de ‘Zoek Mijn’-app. Als je dichtbij bent tijdens het zoeken speelt hij een geluidje af. Daarnaast gaan de AirPods Pro 2 (met Lightning-aansluiting) lossless audio in Apple Music ondersteunen.

Een andere gerucht is dat de de AirPods Pro 2 ook ingebouwde bewegingssensoren krijgen om de Gezondheid-app te verbeteren. De integratie van sensoren zouden ervoor zorgen dat het hoofd beter gemeten kan worden. Dit zorgt in samenwerking met de iPhone en Apple Watch voor een nog gedetailleerder beeld van de gezondheid van de gebruiker.

AirPods usb-c

Wanneer zien we usb-c bij de AirPods Pro?

Kuo meldde eerder deze maand dat een toekomstige iPhone de Lightning-poort verruilt voor usb-c. De analist voorspelde ook dat bij toekomstige AirPods Pro de Lightning-aansluiting verdwijnt wanneer de iPhone overstapt op usb-c. Wanneer deze veranderingen precies doorgevoerd gaan worden blijft echter onduidelijk.

Meer lezen over al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief of download de gratis iPhoned-app.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen