AirPods Pro 2 voor de feestdagen? Je kunt er maar beter snel bij zijn

Yannick Chalkiopoulos
9 november 2022, 11:14
2 min leestijd
AirPods Pro 2 voor de feestdagen? Je kunt er maar beter snel bij zijn

De AirPods Pro 2 als cadeau voor de feestdagen? Apple heeft productieproblemen, waardoor de levertijd oploopt. iPhoned legt uit waarom.

Lees verder na de advertentie.

Leverancier heeft productieproblemen

Ming-Chi Kuo, een analist op het gebied van toeleveringsketen van Apple, ontdekte dat Apple een van de twee AirPods-leveranciers de opdracht heeft gegeven de productie van een ‘slim akoestisch product’ stil te leggen. Dit product is volgens Kuo de AirPods Pro 2.

Volgens de analist is niet de vraag naar het product de reden dat Apple de productie opschort, maar zijn productieproblemen bij Goertek (de leverancier) de oorzaak. Door deze productieproblemen kunnen minder AirPods Pro 2-modellen geproduceerd worden, dat een probleem kan worden met het oog op de naderende feestdagen. Door de grote vraag kan de levertijd van de AirPods Pro 2 nu namelijk snel oplopen.

20 miljoen paar AirPods Pro 2

Ondanks deze productieproblemen verwacht Kuo dat Apple 20 miljoen paar AirPods Pro 2 verkoopt tijdens de feestdagen. Volgens de analist zijn er op dit moment nog genoeg AirPods Pro 2 beschikbaar, maar kan de levertijd de komende tijd snel oplopen door de productieproblemen. Als je deze AirPods cadeau wilt doen voor de feestdagen, is het dus een slim plan om ze snel te bestellen.

AirPods Pro 2

AirPods Pro 2: nieuwe case en volumecontrol

Apple kondigde de AirPods Pro 2 eerder dit jaar officieel aan tijdens het september-event. De AirPods lijken qua uiterlijk sterk op de eerste generatie AirPods Pro, maar hebben inhoudelijk een aantal upgrades gekregen. Zo hebben de AirPods Pro 2 volumecontrol, waarmee je voortaan het volume van je muziek aanpast door met je vingers over het steeltje te vegen. 

De case van de AirPods 2 heeft eveneens een upgrade gekregen: het doosje heeft nu speakers en kan opgeladen worden met een Apple Watch-oplader. Wij zetten eerder alle nieuwe functies van de AirPods Pro 2 op een rij en testten ze natuurlijk voor je uit.

AirPods Pro 2 kopen

Wil je de AirPods Pro 2 alvast op tijd inslaan voor de feestdagen? Check dan even onze AirPods Pro 2-prijsvergelijker! Daarmee kun je gemakkelijk de beste prijs vinden.

Apple AirPods Pro 2 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 254,95

Bekijk beste prijs

Wil je op de hoogte zijn van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Bron: 9to5mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu