De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

‘Apple AirPods Pro 2 komen er definitief aan tijdens Apple-event’

Piet-Jan Lentjes
6 september 2022, 12:32
1 min leestijd
‘Apple AirPods Pro 2 komen er definitief aan tijdens Apple-event’

Volgens de laatste geruchten gaat Apple de AirPods Pro 2 aankondigen tijdens het Apple-event. Wij vertellen wat je kunt verwachten van deze nieuwe oordopjes.

Lees verder na de advertentie.

Apple AirPods Pro 2 komen er definitief aan tijdens Apple-event

Volgens Mark Gurman gaat het toch echt gebeuren: tijdens het Apple-event van 7 september gaat Apple de AirPods Pro 2 laten zien. Dat zegt de doorgaans betrouwbare Apple-kenner in zijn meest recente nieuwsbrief.

In zijn nieuwsbrief gaat hij uiteraard ook in op de iPhone 14 en de nieuwe Apple Watch Series 8. Gurman zegt daarnaast dat hij vorig jaar al de nieuwe AirPods Pro in 2022 aankondigde. Daar voegt hij nu aan toe dat Apple ze op 7 september gaat introduceren.

AirPods Pro 2

AirPods Pro 2: nieuwe functies

Er zijn verschillende geruchten over de nieuwe functies van de AirPods Pro 2. Zo zouden de oordopjes een bijgewerkte H2-chip krijgen voor een betere geluidskwaliteit en doen de oordopjes voortaan langer met een acculading. Daarnaast krijgen de AirPods Pro 2 een nieuw oplaaddoosje met ondersteuning voor de ‘Zoek mijn’-app.

De AirPods Pro 2 krijgen naar alle waarschijnlijkheid ook ingebouwde bewegingssensoren en ondersteuning voor de nieuwe bluetooth-codec. Hiermee kun je straks de oordopjes met meerdere apparaten tegelijk verbinden, zoals een iPhone en Mac.

AirPods Pro 2 design

Compacter design

Al in 2020 zeiden Mark Gurman en Debby Wu van Bloomberg dat Apple een compacter design voor de nieuwe AirPods Pro overweegt. Dit zou betekenen dat de AirPods Pro 2 geen steeltjes meer hebben, net zoals de Beats Studio Buds.

Recente geruchten vertellen echter dat de AirPods Pro 2 geen uiterlijke veranderingen gaan krijgen. Dus de AirPods Pro 2 hebben waarschijnlijk net als de eerste generatie AirPods Pro nog korte steeltjes.

Wil je altijd op de hoogte zijn van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Bron afbeelding: MacRumors
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen