De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘Premium AirPods met noise-cancellation en nieuwe HomePod verschijnen in 2019’

Lars Paijmans
25 juni 2018, 14:31
2 min leestijd
‘Premium AirPods met noise-cancellation en nieuwe HomePod verschijnen in 2019’

In 2019 zet Apple volledig in op audio. Na het succes van de AirPods focust het bedrijf zich volgend jaar op alles wat met geluid te maken heeft. Van een nieuwe soort premium AirPods tot een nieuwe HomePod en een over-ear koptelefoon.

Lees verder na de advertentie.

AirPods noise-cancellation in 2019

Bloomberg schrijft dat Apple volgend jaar grote stappen zet op het gebied van audioproducten. De doorgaans goed geïnformeerde website beweert dat Apple een gloednieuw model van de AirPods lanceert. Deze zouden uitgerust worden met noise-cancellation, zodat het geluid van de omgeving effectief wordt weggefilterd. Daarnaast zijn deze AirPods waterdicht, zodat ze beter bestand zijn tegen regen en zweet, al kun je er nog steeds niet mee gaan zwemmen. Ook zouden de oordopjes op een grotere afstand van je iPhone blijven werken.

AirPods Noise Cancellation

Apple zou deze oortelefoons de ‘AirPods Pro’ noemen, wat ook betekent dat ze duurder worden dan de huidige oordopjes. Eind dit jaar verschijnt er een nieuwer model van de huidige AirPods voor dezelfde prijs, die reageren als je ‘Hé Siri’ roept. Deze verschijnen waarschijnlijk op hetzelfde moment als het draadloze oplaaddoosje. Dat Apple het aanbod van de oordopjes uitbreidt is niet gek, want de AirPods waren maandenlang niet aan te slepen.

Naast het 2019-model zou Apple ook al stilletjes gestart zijn met het ontwikkelen van de derde generatie AirPods. Door deze uit te rusten met biometrische sensoren, zouden ze kunnen dienen als volwaardige gezondheidsgadget. Denk hierbij aan een hartslagmeter.

Nieuwe koptelefoon van Apple

Naast de nieuwe AirPods werkt Apple ook aan een koptelefoon die je over je oren plaatst. Deze zijn te vergelijken met de Beats-koptelefoons, maar hebben Apples eigen logo erop en moeten als een premium-model gaan dienen. Hiermee concurreert het bedrijf uit Cupertino direct met merken als Bose en Sennheiser. Deze koptelefoon zou eind dit jaar al aangekondigd kunnen worden, waarna hij ergens aan het begin van 2019 in de winkels ligt.

Tot slot ontdekte Bloomberg dat er in de loop van volgend jaar een nieuwe HomePod op de markt verschijnt. Veel is er nog niet bekend over deze nieuwe speaker, al hebben eerdere geruchten het over een goedkopere variant van Apples slimme speaker gehad. Deze zou een kleiner formaat krijgen en daardoor ook een wat schappelijker prijskaartje hebben.

Lees het laatste nieuws over AirPods

Bron: Bloomberg
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu