‘AirPods Max met usb-c komt eraan’ (dit moet je weten)

30 oktober 2023, 13:14
2 min leestijd
‘AirPods Max met usb-c komt eraan’ (dit moet je weten)

Apple is van plan om de AirPods Max van usb-c te voorzien. Maar wat gaat er nog meer veranderen bij deze koptelefoon? En wanneer komt deze versie uit?

Lees verder na de advertentie.

AirPods Max met usb-c

Na het enorme succes van de AirPods en AirPods Pro is het geen verrassing dat Apple ook met een koptelefoon is gekomen. De AirPods Max kwam eind december uit en heeft in al die jaren nog geen upgrade gezien.

Daar gaat volgens doorgaans betrouwbare Apple-kenner Mark Gurman verandering in komen. Alleen gaat er niet heel veel veranderen. Daarnaast moet je ook nog even wachten op de nieuwe versie.

airpods max opladen uitgelicht

Gurman zegt dat Apple pas eind 2024 van plan is om de AirPods Max van een update te voorzien. Volgens de Apple-kenner komt er dan geen gloednieuwe versie van de koptelefoon aan, maar een bijgewerkte versie van de huidige versie.

Zo wordt de lightning-aansluiting vervangen door usb-c en komen er een paar nieuwe kleuren aan. Apple is volgens Gurman niet van plan om een H2-chip toe te voegen aan de koptelefoon. Functies als adaptieve audio zullen daarom voorlopig niet naar de AirPods Max komen.

Gurman zegt wel dat Apple altijd nog van mening kan veranderen tussen nu en eind 2024. Maar op dit moment lijkt Apple dat niet van plan te zijn en zal de volgende versie van de AirPods Max (met usb-c) niet heel veel vernieuwingen met zich meebrengen.

Apple AirPods Max prijzen vergelijken

Nieuw

€ 511,95

Bekijk prijzen

Nieuwe AirPods in 2024

Volgens Gurman komt er in 2024 ook een nieuwe versie van de AirPods aan. De AirPods 3 verkochten volgens Mark Gurman een stuk minder goed dan gehoopt. Daarom krijgt de opvolger een flinke opfrisbeurt, met een compleet nieuw ontwerp dat een beetje lijkt op dat van de AirPods Pro.

airpods 3 review

Ze hebben geen siliconen dopjes, maar wel een ander nieuwtje: een variant met ruisonderdrukking. Deze oortjes kunnen dus omgevingsgeluid blokkeren zonder dat ze diep in je oor zitten.

Wil je op de hoogte blijven van al het Apple nieuws? Meld je dan aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods Max
Apple AirPods Max

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu