Apple kort levertijden AirPods in naar twee tot drie weken

Rutger Otto
22 augustus 2017, 15:09
1 min leestijd
Apple kort levertijden AirPods in naar twee tot drie weken

Driekwart jaar nadat Apple zijn draadloze oordoppen op de markt bracht, moet je nog steeds weken op de AirPods wachten na bestelling. De levertijden zijn inmiddels wel minder lang.

Lees verder na de advertentie.

AirPods levertijd ingekort

Al sinds de release van de AirPods heeft Apple problemen om de accessoires snel aan klanten te leveren. Het kostte het bedrijf gemiddeld zo’n zes weken om te zorgen dat de AirPods na een bestelling geleverd werden. Dat aantal weken is eindelijk teruggebracht naar ongeveer de helft van de tijd.

Dat valt op de website van Apple te lezen. Over de hele wereld zijn de levertijden ingekort, wat mogelijk betekent dat het bedrijf de grote vraag eindelijk iets beter aan kan. Sinds december zijn ze namelijk niet aan te slepen. Althans, via Apple. Enkele Nederlandse webshops hadden de AirPods de afgelopen paar maanden soms ineens in het magazijn liggen. Dat waren er vaak maar een paar, waardoor klanten snel moesten toeslaan.

Tim Cook beloofde eind vorig jaar nog ‘zo snel als we kunnen’ nieuwe AirPods te maken om aan de vraag te kunnen voldoen. Dat was in december, twee maanden nadat de AirPods aanvankelijk zouden verschijnen. Door productieproblemen lieten ze echter langer op zich wachten, maar ook toen ze gemaakt werden, bleven de oordoppen schaars.

airpods levertijd

Draadloze oordoppen

Met de AirPods kun je draadloos via oordoppen naar audio op iOS luisteren. Het koppelen van de AirPods gaat zonder problemen en de verbinding is vaak beter dan andere bluetooth-headsets. Lees meer in onze nieuwste AirPods review. Op een volle lading gaan de oordoppen 5 uur mee, maar in het meegeleverde doosje laad je ze razendsnel op. Dat doosje heeft een accu die 24 uur aan extra luistertijd biedt zonder tussentijds opladen. Een setje kost 179 euro.

Lees het laatste nieuws over de AirPods

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen