Colorware verft AirPods Jet Black (of 57 andere kleuren)

23 februari 2017, 13:37
2 min leestijd
Colorware verft AirPods Jet Black (of 57 andere kleuren)

Vind je het glimmende witte kleurtje van de AirPods maar niks? Dan komt ColorWare vandaag met een uitkomst: zij bieden de draadloze oordoppen nu in 58 verschillende kleuren aan.

Lees verder na de advertentie.

Colorware laat je AirPods kleuren zelf samenstellen

Voor zo’n 130 dollar extra geeft Coloware de AirPods een ander kleurtje. Je hebt de keuze uit 58 verschillende tinten. De totaalprijs voor een setje gekleurde AirPods komt hierdoor op 289 dollar te liggen. Omgerekend 273 euro. Voor 30 dollar extra past het bedrijf ook het oplaaddoosje aan.

AirPods kleuren

Naast de metaalkleuren is er ook een optie om de AirPods glanzend zwart te maken. Een uitkomst voor eigenaren van een Jet Black iPhone 7 of iPhone 7 Plus, als ze op zoek zijn naar bijpassende oordopjes. Op de website van Colorware kun je de AirPods kleuren voor ieder oordopje afzonderlijk kiezen. Hierbij maakt de website onderscheid tussen solide en metaalkleuren, waarbij laatstgenoemde voor een wat glimmend resultaat zorgt. Mocht je twijfelen over de kleur, dan kun je een setje van drie kleurvoorbeelden bestellen voor 15 dollar.

Een uitgebreid verfproces

De hoge prijs voor dit likje verf rechtvaardigt Colorware door de manier waarop ze dit doen. De AirPods worden volledig uit elkaar gehaald, waarna de onderdelen een voor een geverfd worden. Colorware is een bedrijf dat al jaren Apple-producten aanbiedt die er net wat anders uitzien. De gekleurde AirPods worden ook naar Nederland verscheept en hebben een bezorgtijd van een week. Op de gekleurde oordopjes zit 12 maanden garantie en de eerste 30 dagen kun je ze terugsturen. Je betaalt in dat geval wel 25 procent van je aankoopbedrag.

Op het kleurtje na zijn de AirPods identiek aan degene die je in de Apple Store koopt. Wij waren aanvankelijk wat sceptisch over de draadloze oordopjes, maar dat veranderde al snel toen we er mee aan de slag gingen. In onze AirPods review lees je ons uitgebreide oordeel over de oortelefoon.

Lees het laatste nieuws over AirPods

Bron: Colorware
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods
Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu