De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Leuk: deze geniale hoesjes voor de AirPods gaan viral

Piet-Jan Lentjes
6 april 2023, 16:21
3 min leestijd
Leuk: deze geniale hoesjes voor de AirPods gaan viral

Het doosje van je AirPods kan natuurlijk wel wat extra bescherming gebruiken. Maar zo’n lelijke cover wil je niet. Daarom laten wij de leukste hoesjes voor je AirPods zien!

Lees verder na de advertentie.

De leukste hoesjes voor je AirPods

Wat extra bescherming is altijd fijn, ook bij het oplaaddoosje van je AirPods. En het toffe is: de volgende skins voor je AirPods beschermen goed én ze zien er ook nog eens tof uit. We hebben hoesjes voor de AirPods (tweede generatie), AirPods 3, AirPods Pro en AirPods Pro 2 uitgekozen!

Fake AirPods

Let op! Het oplaaddoosje is dus niet bij elke versie van de AirPods even groot. Daarom hebben we de covers voor de AirPods in drie segmenten verdeeld. Check altijd eerst even welke versie jij van de AirPods hebt, voordat je een van de hoesjes koopt.

Overigens hebben we slechts een greep genomen uit het aanbod. Staat een hoesje voor jouw versie van de AirPods er niet bij? Meestal kun je bij de hoesjes ook de versie van andere AirPods kiezen.

AirPods (tweede generatie)

Het doosje van de eerste AirPods en de tweede generatie is hetzelfde. Je kunt dus de hoesjes hieronder bij beide AirPods gebruiken.

doritos hoesje

Doritos

Dit Doritos-hoesje is gemaakt voor de echte chips-liefhebbers. Pas op dat je de AirPods niet opeet!

Bekijk het Doritos-hoesje voor de AirPods op Amazon

baby yoda

Baby Yoda

Grogu (oftewel Baby Yoda) is een personage uit de serie ‘The Mandolorian’. Als echte Star Wars-fan is dit hoesje een must!

Bekijk deze cover met Baby Yoda op Amazon

AirPods 3

Het oplaaddoosje van de AirPods 3 is minder hoog en breder dan die van de eerste en tweede generatie AirPods. Dus je kunt deze hoesjes alleen voor deze AirPods gebruiken.

cup noodles airpods hoesje

Cup Noodles

Voor fans van noodles is Cup Noodles natuurlijk geen onbekende. Met dit hoesje stop je je eigen AirPods 3 in een Cup Noodles-beker.

Bekijk deze mini Cup Noodles AirPods-skin bij Amazon

goudbeertjes airpods hoesje

Haribo Goudbeertjes

Zoetekauwen kennen natuurlijk de goudbeertjes van Haribo. Dit hoesje is daarom beregoed!

Bekijk het Goudbeertjes-hoesje bij Amazon

AirPods Pro (2)

De doosjes van de AirPods Pro en de AirPods Pro 2 zijn hetzelfde. Je kunt de onderstaande hoesjes dus voor beide AirPods Pro gebruiken.

ben jerry's

Ben en Jerry’s

Ben je fan van ijs? Dan ken je vast Ben en Jerry’s wel. Dan mag dit hoesje voor je AirPods niet ontbreken!

Bestel deze Ben en Jerry’s AirPods-skin via Amazon

nutella airpods hoesje

Nutella

De hazelnootpasta is ontzettend populair. Ben je ook fan? Dan is dit hoesje echt iets voor jou!

Bekijk het Nutelle AirPods-hoesje via Amazon

AirPods kopen (of toe aan een upgrade?)

Heb je nog geen AirPods? Of ben je toe aan een upgrade? Dan moet je eerst beslissen welke AirPods je wilt kopen. De AirPods Pro en Pro 2 hebben noise-cancelling (ruisonderdrukking). De AirPods 1, AirPods 2 en AirPods 3 hebben dat niet.

Zoek je dus oordopjes met noise-cancelling? Dan raden we je de AirPods Pro 2 aan. Wil je Apple-oordopjes voor een lagere prijs? Kies dan voor de AirPods 3.

Apple AirPods 3 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 186,95

Bekijk beste prijs

Apple AirPods Pro 2 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 235,90

Bekijk beste prijs

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods
Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu