‘AirPods 4 komen dit jaar (en Apple stopt met deze oordopjes)’

21 juni 2024, 10:02
2 min leestijd
‘AirPods 4 komen dit jaar (en Apple stopt met deze oordopjes)’

Het lijkt erop dat de AirPods 4 toch echt in 2024 gaan komen. Maar dat betekent ook dat Apple gaat stoppen met de volgende oordopjes.

Lees verder na de advertentie.

‘AirPods 4 komen dit jaar (en Apple stopt met deze oordopjes)’

Doorgaans betrouwbare Apple-kenner Mark Gurman heeft een aantal interessante geruchten over de AirPods 4 naar buiten gebracht. Volgens hem komt Apple in 2024 met een nieuwe versie van Apple’s populaire oordopjes, de AirPods 4.

Jammer genoeg betekent dat wel het einde van de AirPods 2 en de AirPods 3. Apple is namelijk van plan om beide te vervangen door twee verschillende versies van de AirPods 4.

airpods lampje

Design: mix van twee bekenden

Het design van de AirPods 4-modellen heeft volgens Gurman nog het meeste weg van een mix tussen de AirPods 3 en de AirPods Pro. De AirPods 4 krijgen dan ook de korte steeltjes van deze oordopjes. De AirPods 4 krijgen geen van allen de siliconen dopjes, maar ze hebben wel een verbeterde pasvorm, volgens de Apple-kenner.

Apple AirPods Pro 2 deals

Los toestel Refurbished

Features: AirPods 4 komen in 2024 met deze functies

Beide modellen van de AirPods 4 die in 2024 gaan komen krijgen verschillende features. Zo krijgt de duurdere versie van de AirPods 4 ruisonderdrukking (oftewel: noise-cancelling). Het andere model krijgt deze functie niet.

Wat ze alletwee krijgen is een nieuw oplaaddoosje met usb-c. Het doosje van de duurdere versie van de AirPods 4 krijgt echter ingebouwde speakers en ondersteuning voor Apple’s Zoek mijn.

Meestal verschijnen nieuwe AirPods op hetzelfde moment als de nieuwe iPhone. En dat zou betekenen dat de AirPods 4 ergens in september van 2024 uit gaan komen.

AirPods Pro 2

AirPods 4 of AirPods Lite

Apple-kenner Ming-Chi Kuo heeft ook gezegd dat Apple in 2024 een goedkopere versie van de AirPods uit wil brengen. Deze ‘AirPods Lite’ zouden dan zo’n 99 dollar gaan kosten. Het is niet bekend of Kuo met de Lite de goedkope versie van de AirPods 4 voor ogen heeft.

Wil je meer iPhone-nieuws? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je altijd het laatste nieuws in je mailbox krijgt. Check daarnaast ook onze iPhoned-app!

Via: 9To5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods 4
Apple AirPods 4

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu