AirPods 3 release vertraagd, maar ‘massaproductie is gestart’

Piet-Jan Lentjes
16 september 2021, 10:50
2 min leestijd
AirPods 3 release vertraagd, maar ‘massaproductie is gestart’

De release van de AirPods 3 is vertraagd, maar wanneer komen de nieuwe oordopjes dan wel? Waarschijnlijk al snel, want volgens de laatste geruchten is de massaproductie inmiddels gestart.

Lees verder na de advertentie.

AirPods 3: release vertraagd, maar ze zijn er bijna

Tijdens het Apple-event van 14 september werden onder andere de iPhone 13 en nieuwe iPad mini onthuld. Verwacht werd dat ook de nieuwe AirPods 3 hun opwachting maakten. Maar helaas, de oordopjes waren in geen velden of wegen te bekennen. Gelukkig is er nu hoop aan de horizon, want volgens DigiTimes is de massaproductie inmiddels gestart.

AirPods 3 gelekt

Mogelijk nieuw event in de planning

Wanneer komen de AirPods 3 dan wel? Waarschijnlijk tijdens het volgende event (inmiddels alweer de vierde van 2021). Website MacRumors denkt misschien ook al te weten wanneer het volgende Apple-event plaatsvindt. De presentatie is vermoedelijk op dinsdag 12 oktober.

Dit event zou volgens eerdere geruchten over de Mac gaan. Dat schreef de zeer betrouwbare Apple-insider Mark Gurman van Bloomberg in een tweet toen hij gevraagd werd naar de release van de MacBook Pro’s.

Nu er aanwijzingen zijn dat de massaproductie is gestart van de AirPods 3, zou het heel goed mogelijk zijn dat ook de AirPods 3 hier hun opwachting gaan maken.

Lees meer: Apples iPad-event vindt mogelijk plaats op 12 oktober

Wat verwachten we van de AirPods 3?

De AirPods 3 zijn vertraagd, maar we weten wel wat je kan verwachten van de nieuwe oordopjes. Volgens de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo krijgen de AirPods 3 een heel ander ontwerp dan hun voorgangers. De oordopjes zouden het design van de AirPods Pro achterna gaan.

Verder krijgen de AirPods 3 waarschijnlijk Spatial Audio. Deze functie is bedoeld om surround sound mogelijk te maken. Met de audiotechniek van Apple lijkt het net alsof het geluid om je heen wordt afgespeeld. Wil je meer over onze verwachtingen lezen? Pak dan het artikel hieronder er even bij!

Lees meer: AirPods 3: 8 verwachtingen voor de grote AirPods-upgrade van 2021

AirPods Pro Light gerucht

Er is meer …

Wil je meer weten over de andere producten die Apple onlangs heeft uitgebracht? Lees snel verder over de Apple Watch Series 7 en iPhone 13. Check ook de handige round-up van het iPhone 13-event, waar we alle onthullingen voor je op een rijtje zetten van Apples meest recente event.

Hieronder vind je onze AirPods 3-verwachtingen video. Zo ben je meteen helemaal op de hoogte.

AirPods 3: 7 verwachtingen voor Apples grootste AirPods-upgrade ooit
Categorieën: Devices, Geruchten
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen