‘AirPods 3 en iPhone 13 komen samen uit in september’

Michel van 't Klaphek
23 juli 2021, 10:53
1 min leestijd
‘AirPods 3 en iPhone 13 komen samen uit in september’

September lijkt een topmaand voor Apple-fans te worden. Dan komt namelijk niet alleen de iPhone 13 uit, maar ook de AirPods 3.

Lees verder na de advertentie.

‘AirPods 3 en iPhone 13 verschijnen samen in september’

Ze worden volgens een nieuw gerucht op hetzelfde evenement gepresenteerd. Website DigiTimes heeft gesproken met bronnen die op de hoogte zijn van Apples plannen.

Het bedrijf zou in september groots willen uitpakken door een reeks aan nieuwe producten te lanceren. De grote ster van de avond wordt natuurlijk de iPhone 13, maar ook de langverwachte derdegeneratie AirPods zouden eindelijk onthuld worden.

AirPods 3 gelekt

DigiTimes brengt soms verkeerde geruchten de wereld in, maar heeft het ook heel vaak bij het juiste eind. Bovendien krijgt de claim van de website bijval van andere bronnen.

Bloomberg-journalist Mark Gurman schreef bijvoorbeeld al eerder dat de nieuwe AirPods later dit jaar uitkomen. Eind juni kwam naar buiten dat de massaproductie van de nieuwe Apple-oordopjes in augustus van start gaat. Deze planning valt in het plaatje van een presentatie in september.

Het is nog niet zeker wanneer hét Apple-event van 2021 plaatsvindt. In de wandelgangen wordt 14 september regelmatig genoemd.

Lees ook: iPhone 13 release: ‘vanaf deze datum kun je de nieuwe iPhones kopen’

Dit verwachten we van de AirPods 3

Een nieuw ontwerp, ondersteuning voor Spatial Audio en nog veel meer. De AirPods 3 beloven een grote stap voorwaarts te worden.

Het design schijnt op dat van de AirPods Pro te gaan lijken, Apples duurste oordopjes. Dat betekent kortere steeltjes en een andere pasvorm. Ook de waterdichtheid schijnt erop vooruit te gaan, evenals de geluidskwaliteit.

AirPods 3: 7 verwachtingen voor Apples grootste AirPods-upgrade ooit
Bron: DigiTimes
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 13
Apple iPhone 13

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen