Update – Accessoiremaker weet het zeker: zo zien de ‘AirPods Pro’ eruit

Lars Paijmans
26 oktober 2019, 14:11
2 min leestijd
Update – Accessoiremaker weet het zeker: zo zien de ‘AirPods Pro’ eruit

Nog voordat Apple de AirPods 3 (of AirPods Pro) officieel onthuld heeft, presenteert een accessoiremaker al hoesjes en andere accessoires voor de nieuwe oordopjes.

Update 26 oktober 14:11 uur: Er zijn nieuwe foto’s van het vermoedelijke oplaaddoosje voor de AirPods Pro opgedoken. Sommige bronnen claimen echter dat het om een namaakversie gaat. Dit maakt voor het gezicht weinig uit, want ze zouden precies zijn nagemaakt. Oftewel: het design van de AirPods 3 lijkt al op straat te liggen.

Lees verder na de advertentie.

airpods 3 hoesje

Origineel bericht van 25 oktober:

AirPods 3 hoesje nu al te koop

Naar verwachting brengt Apple eind 2019 of begin 2020 de derde generatie van de AirPods uit. Deze AirPods 3 hebben een nieuw ontwerp en noise cancelling, waarmee het omgevingsgeluid weggefilterd kan worden.

Accessoiremaker ESR wacht niet tot een officiële onthulling en heeft nu alvast een hoesje en draagcase uitgebracht voor deze AirPods. Het opvallende hieraan is dat het oplaaddoosje ook een ander ontwerp heeft gekregen, met een breder ontwerp waardoor de nieuwe AirPods er beter in passen.

De grote vraag is nu of ESR deze accessoires baseert op informatie die het bedrijf van Apple heeft verkregen, of dat het bedrijf op de zaken vooruit loopt door te kijken naar gelekte onderdelen. Normaal gesproken krijgen bedrijven vaak tijdig de benodigde info van Apple om accessoires te ontwerpen. Dat is ook de reden dat het design van de iPhone 11 en iPhone 11 Pro dit jaar al uitlekten toen er foto’s van hoesjes opdoken.

Al veel AirPods Pro-info gelekt

Over de AirPods 3 is inmiddels al veel bekend. Zo lekte er een icoontje in de code van iOS uit die het nieuwe design toont, zijn er foto’s van de behuizing opgedoken en weten we dankzij gelekte info ook al meer over de prijs. Deze zou hoger liggen dan de huidige AirPods.

De kans dat Apple dit jaar nog een oktober-event organiseert wordt met de dag kleiner. De kans bestaat dat het bedrijf de nieuwe AirPods, 16 inch-MacBook Pro en andere producten met persberichten onthult, of deze allemaal tot begin 2020 uitgesteld worden.

Wil je meer weten over de AirPods 3? Check dan ons overzicht met AirPods 3 verwachtingen.

Bronnen: esr, MacRumors
Categorieën: Devices, Geruchten
Device: AirPods Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

AirPods Pro
AirPods Pro
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's