Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

‘Apple brengt dit najaar waterbestendige en duurdere AirPods 3 uit’

Florence Peeters
9 juli 2019, 13:57
2 min leestijd
‘Apple brengt dit najaar waterbestendige en duurdere AirPods 3 uit’

Apple brengt dit najaar een nieuwe generatie AirPods uit. Tenminste, dat stellen analisten. De ‘AirPods 3’ zouden een vernieuwd design hebben en volledig waterdicht zijn.

AirPods 3 gerucht: duurdere AirPods verschijnen dit najaar

Het is lang stil geweest rondom nieuwe AirPods, maar analisten van beleggingsonderneming Wedbush voorspellen nu dat Apple later dit jaar met de derde generatie AirPods Pro komt. De draadloze oordopjes zouden door het verbeterde design en waterdichtheid een hogere prijs hebben dan de AirPods 2.

Eerdere geruchten noemden ook noise-cancellation als onderscheidende functie van een duurdere, derde generatie. Verder zouden ze dankzij een nieuw materiaal zwart zijn en gezondheidssensoren bevatten. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens het sporten je hartslag bijhouden via de AirPods.

AirPods 3 duurder

Apple-analist Ming-Chi Kuo denkt dat Apple deze functies echter verdeeld worden over twee AirPods 3-modellen. Eén model zou noise cancellation hebben, terwijl een duurdere versie ook de andere vernieuwingen bevat.

‘iPhone-verkoop leeft iets op

Verder gaan de analisten nog in op de verwachte iPhone-verkoop van Apple. Het is inmiddels geen geheim meer dat de verkoop van de iPhone XS, XS Max en iPhone XR tegenviel. Toch zou de vraag naar iPhones weer wat zijn opgeleefd. Goed nieuws voor de iPhones die Apple dit jaar uitbrengt.

Net als andere geruchten, voorspellen de Wedbush-analisten dat er dit najaar drie iPhones verschijnen. De iPhone XS en XS Max-opvolgers krijgen een driedubbele camera met groothoeklens en de iPhone 11 2019 krijgt ook volgens hen een dubbele camera.

Mocht Apple de AirPods daadwerkelijk dit jaar uitbrengen, zou het kunnen dat deze tegelijk met de iPhone 11 Pro verschijnen. Een tweede optie is het laatste Apple-event van het jaar, dat meestal in oktober plaatsvindt. Wie eerder een setje AirPods wil kopen, is het beste af met de AirPods 2. Check ook onze AirPods 2 review en de video hieronder.

Lees meer over AirPods

Bron: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu