Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Er komen nieuwe AirPods aan – maar je moet wel even wachten

Ward Edema
26 oktober 2023, 16:22
1 min leestijd
Er komen nieuwe AirPods aan – maar je moet wel even wachten

De AirPods zijn een van de populairste producten van Apple, maar ze kunnen nog beter. Dat vindt ook Apple zelf, want volgens geruchten gaat het bedrijf in 2024 drie nieuwe versies van de draadloze oortjes uitbrengen. Dit zijn ze.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe AirPods in 2024

Als eerste: de AirPods 4. Deze volgen – hoe kan het ook anders – de AirPods 3 op, die volgens Apple-analist Mark Gurman een stuk minder goed verkochten dan gehoopt. Daarom krijgen de oortjes ditmaal een grotere opfrisbeurt, met een compleet nieuw ontwerp dat een beetje lijkt op dat van de AirPods Pro. Ze hebben geen siliconen dopjes, maar wel een ander nieuwtje: een variant met ruisonderdrukking. Deze oortjes kunnen dus omgevingsgeluid blokkeren zonder dat ze diep in je oor zitten.

airpods 4 h2

Deze luxe versie van de AirPods 4 heeft ook een speciale oplaadcase met een speakertje erin, zodat je ze makkelijk terugvindt met Zoek mijn. De goedkopere versie moet het zonder deze extra’s doen. De AirPods 2 en 3 verdwijnen uit de winkels als de AirPods 4 worden gelanceerd, vermoedelijk rond september 2024.

AirPods Max 2: een opfrisbeurt

De AirPods Max lijken een beetje het vergeten kindje van Apple. De luxe over-ear koptelefoon van Apple heeft sinds z’n debuut namelijk geen verbeteringen meer gekregen. Dat verandert in 2024 met de langverwachte AirPods Max 2. Verwacht een usb-c-aansluiting, een verbeterde H2-chip, Bluetooth 5.3-ondersteuning en … nieuwe kleurtjes!

Fans van de AirPods Pro moeten nog iets langer wachten. Die oortjes krijgen volgens Gurman pas in 2025 een update. Waarschijnlijk hebben die tegen die tijd ook een volledig nieuw design, en ingebouwde sensoren voor slimme gezondheidsfuncties.

Wil je het laatste nieuws over Apple in je mailbox ontvangen? Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods 3
Apple AirPods 3

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu