De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘AirPods 2019, AirPower en nieuwe iPads liggen 29 maart in de winkel’

Florence Peeters
12 februari 2019, 11:41
2 min leestijd
‘AirPods 2019, AirPower en nieuwe iPads liggen 29 maart in de winkel’

De nieuwe AirPods, iPad mini 2019, iPad 2019 en ook de AirPower liggen vrijdag 29 maart in de winkels. Althans, dat claimt een Griekse website.

Lees verder na de advertentie.

Releasedatum gerucht: eind maart 2019 nieuwe Apple-producten

Nu het eerste Apple-event van dit jaar dichterbij komt, verschijnen ook de eerste geruchten over releasedata. De Griekse website iPhoneHellas stelt dat eind maart de nieuwe Apple-producten in de winkels liggen. De site zou dat hebben vernomen van ‘bronnen uit de productieketen van Apple in China’.

De pre-order voor de gloednieuwe Apple-producten zou vrijdag 22 maart beginnen, waarna de apparaten een week later in de winkels liggen. Hoewel de bron eerder eens juiste informatie heeft gelekt over de release van iOS-versies, is het niet onverstandig om dit gerucht met een korrel zout te nemen.

iPad mini 2019 design

In dit stadium kan er nog van alles wel of niet kloppen wat betreft de releasedatum of datum van de eerste keynote van het jaar. Het zou gaan om de nieuwe AirPods, iPad 2019, iPad mini 2019 en ook de AirPower.

Laatstgenoemde is opvallend, want het leek er lange tijd op dat Apples draadloze oplaadmat afgeschreven was door productieproblemen. Desondanks verscheen er begin dit jaar ook al een gerucht dat de AirPower dit jaar eindelijk uitgebracht zou worden.

Het gerucht zegt niets over de iPod touch 2019, die volgens sommige geruchten mogelijk ook in de eerste helft van 2019 verschijnt. Toch blijft het nog maar de vraag of Apple daadwerkelijk aan een upgrade van de iPod werkt.

AirPods en iPad-verwachtingen

Desondanks kloppen de data wel met andere geruchten. Over alle genoemde apparaten wordt namelijk gesteld dat ze in de eerste helft van dit jaar worden gepresenteerd. Om orde in de chaos te scheppen, hebben we van alle aankomende Apple-producten een overzicht gemaakt, met de belangrijkste geruchten en onze verwachtingen. Check ze hieronder.

AirPods 2019: 6 verwachtingen voor de tweede generatie van de AirPods
iPad mini 2019-verwachtingen: 5 verbeteringen voor de kleinste iPad
iPad 2019: 6 verwachtingen voor Apples nieuwe instaptablet

Bron: iPhoneHellas
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods
Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu