‘AirPods worden niet meer in 2016 verscheept’

Erwin Vogelaar
1 november 2016, 19:47
2 min leestijd
‘AirPods worden niet meer in 2016 verscheept’

Halen de AirPods 2016 niet meer? Het lijkt er op dat de draadloze oordopjes van Apple pas vanaf januari 2017 beschikbaar zullen zijn.

Lees verder na de advertentie.

AirPods 2016

Waarschijnlijk moeten we nog langer wachten op de AirPods. Het is namelijk mogelijk dat de draadloze oordopjes van Apple niet meer in 2016 zullen verschijnen, maar op z’n vroegst vanaf januari 2017 in de winkels komen te liggen. Dit blijkt uit een bericht van het Chinese Economic Daily News. Dit zou onder andere betekenen dat Apple hiermee het feestdagenseizoen mist waarin mensen veel cadeautjes kopen. Hoewel het hier om een gerucht gaat, is het feit dat we nog steeds niets van Apple hebben gehoord rond een nieuwe releasedatum van de AirPods niet hoopgevend.

airpods 2016

De AirPods zijn door Apple aangekondigd tijdens dezelfde presentatie waarin de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus officieel werden onthuld. De oordopjes zouden eind oktober uitkomen, maar toen heeft Apple ze uitgesteld zonder een specifieke nieuwe datum aan te bieden. Apple zei toen tegenover website TechCrunch: “De vroege reacties op de AirPods zijn ongelooflijk. Wij geloven niet in het verschepen van een product voordat het af is en we hebben wat extra tijd nodig om de AirPods klaar te maken voor onze klanten.”

De AirPods waren een verzachtende factor voor het schrappen van de standaard koptelefoonaansluiting in de iPhone 7. Hoewel er genoeg alternatieven op de markt zijn qua bluetooth-koptelefoons, wacht menig consument op de AirPods. Deze Airpods zijn een soort draadloze versie van de EarPods die standaard bij een nieuwe iPhone of iPad geleverd worden. De oordopjes hebben ingebouwde sensoren, waardoor ze weten dat ze in je oor zitten. Je muziek kun je pauzeren door even op de zijkant te tikken. Ook kun je gewoon telefoongesprekken voeren of Siri opdrachten geven, omdat er aan de onderkant van deze dopjes een microfoon zit.

Lees het laatste nieuws over Apple

Via: 9to5mac
Bron: Digitimes
Categorieën: Accessoires, Geruchten
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen