AirPods 2 winactie: de winnaar is bekend!

Florence Peeters
4 mei 2019, 13:30
1 min leestijd
AirPods 2 winactie: de winnaar is bekend!

Na twee weken vol reacties, maken we vandaag de winnaar van onze AirPods 2 winactie bekend. Kijk dus snel verder of jij Apples nieuwste draadloze oordopjes helemaal gratis krijgt opgestuurd!

De AirPods 2 winnaar is bekend!

Regelmatig willen we iets terug doen voor onze trouwe lezers en houden we een toffe winactie. Onlangs heeft Apple eindelijk de vernieuwde AirPods 2 op de markt gebracht, die naast een betere chip naar ‘Hé Siri’ luisteren en een draadloze oplaadcase hebben.

De afgelopen twee weken kon jij kans maken op de AirPods 2019 via ons YouTube-kanaal, en dat hebben jullie massaal gedaan. We hebben enorm veel reacties ontvangen, dank daarvoor! Uit de honderden inzendingen hebben we willekeurig een winnaar uitgekozen.

→ De winnaar van de AirPods 2 winactie is: Tjeerd van der Meer!

Van harte gefeliciteerd! Tjeerd liet weten enorm blij te zijn met de prijs. We sturen de AirPods 2 zo snel mogelijk naar je op!

Hartelijk dank voor het meedoen

We willen alle deelnemers bedanken voor het meedoen met deze winactie. Reken er maar op dat we in de toekomst weer terugkeren met een soortgelijke actie. Heb je niet gewonnen en ben je toch op zoek naar AirPods 2? Neem dan een kijkje in onze prijsvergelijker.

Lees en kijk ook onze AirPods 2 review die we eerder al maakten. En vergeet niet de iPhoned-app te downloaden, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe winacties en natuurlijk al het Apple-nieuws!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods
Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu