AirPods 2 in prijs verlaagd: dit zijn de nieuwe prijzen

Koen van Ekeren
19 oktober 2021, 11:30
1 min leestijd

Deze week kondigde Apple de nieuwe AirPods 3 aan. Dat betekent ook goed nieuws voor de AirPods van de vorige generatie, want ze zijn goedkoper geworden.

Lees verder na de advertentie.

AirPods 2 goedkoper

Afgezien van het nieuwe design lijken de AirPods van de derde generatie veel op de AirPods 2 uit 2019. Spectaculaire vernieuwingen zijn er niet, waardoor de AirPods 2 voor veel mensen nog steeds interessant zijn.

Zéker nu de AirPods 2 in prijs zijn verlaagd. Voorheen kostte de niet-draadloos oplaadbare variant in de Apple Store 179 euro. Nu is de prijs daar gezakt naar 149 euro. Dat is een stuk minder dan de gloednieuwe AirPods 3, die geprijsd zijn op 199 euro.

airpods 2 officieel

Bestel je de AirPods 2 ergens anders dan bij Apple, dan ben je vaak nog voordeliger uit. Op het moment van schrijven zijn ze bij Telefoonwereld het goedkoopst, waar ze 127 euro kosten. Ook bij Belsimpel.nl en Mobiel.nl zijn ze veel voordeliger dan in de Apple Store.

Benieuwd naar meer goede deals voor de AirPods 2? Je ziet in de AirPods prijsvergelijker:

Apple AirPods prijzen vergelijken

Bekijk product

Verschillen AirPods 3 en AirPods 2

Als gezegd zijn de verschillen tussen de AirPods 3 en AirPods 2 vrij klein. Een belangrijke verbetering van de AirPods 3 is de batterijduur: met een acculading geniet je zes uur lang van muziek, in plaats van vijf uur. Ook het oplaaddoosje heeft meer energie: die zorgt voor 30 uur luistertijd. Bij de AirPods 2 is dat 24 uur.

Andere verschillen zijn dat de AirPods 3 zweet- en waterbestendig zijn. Ze ondersteunen ook ruimtelijke audio en er is een druksensor. Verder verschilt het design, want bij de derde generatie AirPods 3 zijn de steeltjes korter.

Meer weten over de nieuwe AirPods? In dit artikel lees er er alles over:

Lees ook: AirPods 3 officieel: derde generatie AirPods krijgt nieuw design en meer

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen