Afscheid Rutger bij iPhoned

Rutger Otto
24 december 2017, 13:00
2 min leestijd
Afscheid Rutger bij iPhoned

Niet alleen het einde van 2017 nadert, maar ook mijn tijd bij iPhoned zit er bijna op. Dit is één van mijn laatste artikelen voor de mooiste Apple-website van Nederland.

In april van 2014 publiceerde ik mijn eerste bericht op deze website. Met weinig ervaring kreeg ik de kans om aan de slag te gaan bij uitgever BigSpark. Het bleek een geweldige stap voor mij, want er was (en is) veel ruimte om te leren. Niet alleen ben ik de afgelopen jaren gegroeid als schrijver, ook zag ik iPhoned volwassen worden. Van een paar duizend lezers per dag tot een miljoen per maand. Iets om enorm trots op te zijn.

De kwaliteit van onze artikelen is de afgelopen jaren steeds beter geworden. Naast het nieuws en reviews ontstond er meer ruimte voor opinie en achtergrond. Mooie verhalen die je nergens anders vindt. Dat belooft wat voor de toekomst, want de topschrijvers die ik achterlaat kunnen en gaan iPhoned naar een nog hoger niveau tillen.

Ik wil natuurlijk Peter (uitgever) bedanken voor de kans om mee te mogen bouwen aan deze fantastische website. Ook veel dank aan oud-redacteuren Daniël en Gijs, van wie ik redactioneel veel heb geleerd. Roel (marketing), ons avontuur in Duitsland, waar we een nacht in de rij voor de Apple Store hebben gelegen voor de nieuwe iPhone 6, zal ik uiteraard niet meer vergeten.

Het huidige redactieteam bestaat uit de beste collega’s die ik me kon wensen. Lars, Erwin, Thomas, Rick en Wouter heel erg bedankt voor de mooie jaren en ik weet zeker dat iPhoned en zustersite Android Planet bij jullie in uitstekende handen is. Vanzelfsprekend ook bedankt Heini (SEO-god) en Liesbeth (marketing), blijf shinen!

Vanaf 2018 ga ik aan de slag als techredacteur bij NU.nl, maar voor het beste van (en over) Apple blijf ik iPhoned lezen. Ik blijf te vinden op Twitter via @RTGR89. Als laatst enorm veel dank aan jou, de lezer, voor het volgen en lezen van iPhoned!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen