Afgeprijsde iPhone 5C’s duiken op in China

Roel van Hout
27 september 2013, 10:56
1 min leestijd
Afgeprijsde iPhone 5C’s duiken op in China

In China zijn de eerste afgeprijsde iPhone 5C’s al opgedoken: slecht nieuws voor Apple, dat de Chinese markt hoopte te gaan veroveren met de kleurige iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Op de website van een grote Chinese retailer is de iPhone 5C al met 789 yuan, omgerekend ongeveer 95 euro afgeprijsd. Daar zullen ze op het Apple hoofdkwartier in Cupertino waarschijnlijk allerminst tevreden mee zijn.

afgeprijsde iPhone 5C

Met de iPhone 5C hoopte Apple immers de Chinese markt te gaan veroveren, een plan dat nu al in de kiem lijkt te zijn gesmoord. Eerder deze week werd ook al bekend dat de Chinese Apple-fans massaal de iPhone 5s aanschaften (voor zover die beschikbaar was), maar dat vrij weinig Chinezen de iPhone 5C aanschaften.

De iPhone 5C is, kortom, niet heel populair in China: een beeld dat door de prijsdaling van de iPhone 5C nog maar eens wordt herbevestigd, al is het natuurlijk de vraag of dat de komende maanden zo zal blijven – na een week zijn definitieve uitspraken daarover nog niet te doen.

iPhone 5C in Nederland nog niet te koop

In China wordt het toestel dus al gedumpt, maar er is nog steeds geen definitieve releasedatum voor Nederland bekend. De iPhone 5C kopen en de iPhone 5S kopen kan volgens onze verwachting vanaf begin oktober. De iPhone 5C is wel al bestelbaar bij Belsimpel. De meest interessante acties hebben we hieronder in één overzicht gezet. Hou verder de site in de gaten voor het laatste nieuws, en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om kans te maken op een iPhone 5C!

Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPhone 5C

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPhone 5C
iPhone 5C
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's