AEGON lanceert applicatie

Redactie
16 juni 2010, 15:45
1 min leestijd
AEGON lanceert applicatie

AEGON heeft gisteren een iPhone-applicatie gelanceerd waarmee je op je iPhone of iPod Touch inzage kan krijgen in je financiën. Je kan gebruik maken van de applicatie als je financiële producten hebt bij AEGON. Je kan bijvoorbeeld een beleggingsrekening hebben. Van deze rekening kan je  het saldo, de transacties en de actuele rente bekijken via de applicatie.

Lees verder na de advertentie.

Eenvoud

AEGON heeft geen ingewikkelde applicatie ontwikkeld. Alles zit vrij simpel in elkaar. Als je eenmaal ingelogd bent, kan je gelijk je rekeningen bekijken. Helaas is het nog niet mogelijk om transacties te doen, maar misschien komt AEGON hier nog mee. Dit zou namelijk een mooie functie zijn voor een toekomstige update.

Contactinformatie

In de applicatie vind je ook een tabblad met contactinformatie. Hier vind je de nummers die handig zijn als je een verzekering hebt bij het bedrijf. Op het tabblad vind je onder andere de nummers die je moet bellen bij noodgevallen in het binnen- en buitenland. Deze nummers worden vaak vergeten door mensen als de koffers worden ingepakt.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen