De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Shoppen op Cyber Monday met American Express: de beste deals veilig betaald (ADV)

Advertentie
22 november 2018, 12:00
3 min leestijd
Shoppen op Cyber Monday met American Express: de beste deals veilig betaald (ADV)

Tijdens Black Friday en Cyber Monday vliegen de deals je rond de oren, maar veilig en risicoloos betalen is net zo belangrijk als een product extra goedkoop scoren. Met de Green Card van American Express reken je veilig af.

Veilig shoppen met de American Express Green Card

Hoewel Black Friday en Cyber Monday van oorsprong Amerikaanse evenementen zijn, worden de dagen in Nederland ook steeds groter. Juist op die dag komen de kaarten van American Express goed van pas. Al je aankopen zijn namelijk verzekerd van Geld-Terug-Garantie. Komt je pakket niet aan? Dan kun je gewoon je betaling terugdraaien.

Black Friday is immers een mooie kans om iets voor veel minder geld te kopen dan normaal. De voorraad is op deze dagen altijd beperkt, wat het aanlokkelijk maakt om zo snel mogelijk producten in je digitale winkelwagentje te zetten en af te rekenen. In dat soort gevallen is het fijn als je met de Green Card van American Express betaalt.

Met deze pas betaal je namelijk volledig risicoloos en verzekerd. Dat werkt als volgt. Als je een product koopt op Black Friday of Cyber Monday en deze binnen 90 dagen gestolen wordt of beschadigt raakt, dan vergoedt American Express de kosten voor vervanging of reparatie tot een maximum van 700 euro per gebeurtenis en 2800 euro per periode van 12 maanden.

Vraag nu je Green Card aan

Vraag nu dus je Green Card aan zodat je op Black Friday met een gerust hart maximaal je voordeel kunt doen met al die kortingen en aanbiedingen. Op die manier maak je net dat beetje meer kans om die beperkt beschikbare iPhone met flink wat korting in huis te halen.

→ Vraag nu je eigen Green Card van American Express aan

Daarnaast biedt American Express nog meer voordelen:

  • Het gebruik van de kaart is het eerste jaar gratis (daarna 5,50 euro per maand)
  • Je krijgt 5000 punten cadeau ter waarde van een giftcard van 25 euro die je kunt verzilveren bij Suitsupply, Cheaptickets.nl of Van der Valk
  • Met iedere euro spaar je 1 punt die je kunt gebruiken voor cadeau’s, vluchten, concertkaarten en meer.
  • Via American Express Invites kun je meedoen aan presales van concerten en ontvang je culinaire extra’s.

→ Lees meer over de voordelen van andere American Express-kaarten

Over American Express

Als één van de beroemdste financiële dienstverleners ter wereld kent American Express een rijke geschiedenis. De organisatie werd in 1850 opgericht als postbedrijf dat zich met name richtte op ‘express mail’. Dit type aangetekende post moest snel, veilig en verzekerd worden verzonden.

In 1891 introduceerde American Express de Travellers’ Cheque waarmee reizende Amerikaanse zakenlieden makkelijker over financiële middelen konden beschikken, waar ook ter wereld.

In 1958 begon American Express met de uitgifte van betaalkaarten, eerst nog van papier, maar vanaf 1959 van plastic. Hiermee zette American Express de standaard voor de plastic betaalkaarten zoals wij die vandaag de dag kennen.

Al vanaf het prille begin staat American Express bekend om haar uitstekende dienstverlening, zeer betrouwbare reputatie en service, overal ter wereld.
American Express is trots op deze reputatie en doet er alles aan om dat vertrouwen keer op keer waar te maken.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu