Advertentie Samsung Galaxy S spot met ontvangstprobleem iPhone
Redactie

In de Britse pers verscheen er vandaag een advertentie voor Samsung’s nieuwste smartphone: de Galaxy S. Een advertentie zoals een ander zou je kunnen stellen, maar diegenen die meer kennis hebben omtrent het gebeuren van het ontvangstprobleem van de iPhone 4 zien al snel de subtiele aanval naar Apple op de foto.

Het is niet meer ontkennen. Apple kampt met een serieus ontvangstprobleem bij zijn nieuwe iPhone 4. Als reactie op de negatieve reacties publiceerde Apple op hun website enkele studies waarbij er volgens hen wel degelijk ook ontvangstproblemen terug te vinden zijn bij de modellen van enkele grote concurrenten. Onder meer de Blackberry en de Samsung Omnia II moesten eraan geloven. Dit werd zoals verwacht door hen niet getolereerd. Samsung heeft vandaag wellicht daarom een advertentie geplaatst voor zijn nieuwe Galaxy S waarbij de ‘ll’ van de titel ‘Hello’ vervangen zijn door ontvangstbalkjes.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Dizzy

  Hahahahaha zware diss voor apple, hun verdiende loon ook. Maar ik ga nog steeds een witte iphone 4 halen. Het blijft een toptoestel en jah, ik koop hem niet voor te bellen dus dat probleem heb ik niet.

  Maar wat een marketingstunt echt een dikke 10.

 • wakko

  hahaha hihi 0,0 dis want ik heb zelf een samsung al 2 jaar en ik ben er zo klaar mee…al de eerste maand na dat ik de omnia had gekocht was dat ding al ellendig slechte touche-screen en je ziet niks als je een beetje in de daglicht buiten verschijnt,een drama van een besturing-systeem(windows/samsung) en net zo dramatische cpu dat ding blijft hangen en ga zo maar door…het leukste is nog als ik mijn vingers rond om dat ding hou verliest hij ook al zijn netwerk streepjes….ik ben blij als mijn Iphone 4 32g er is dan kan ik dit stuk vuil weg doen nooit meer samsung!!!marketing punten misschien een 2 omdat het grappig kan zijn..ik kan niet wachten op mijn apple

 • dries6951

  Een schot in hun eigen voet lijkt mij met hun HEO ad.

 • Cubix

  Geniaal , maar ik ga toch om een witte 32g iPhone.

 • Kookvanjou

  Wel een mooie advertentie van Samsung. Maar……waar doet mij dat basischerm van de Samsung Galaxy S nu aan denken? Ehm….oh ja, dat is afgekeken en gekopieerd van Apples iPhone! Tsja…

 • Spelonk

  Doet u mij maar een iPhone 4, zwart en met 32 GB. Want ik heb gehoord en gezien dat de 32 GB versie geen last heeft van het antenne probleem….. (zie diverse filmpjes op YouTube!)

 • Michael

  Ik moet zeggen.. de advertentie helpt wel! En door iphoned.nl heb ik nu reeds de Samsung Galaxy S besteld met mijn abonnement verlenging besteld!
  In bijna alle opzichten is deze smartphone beter dan de iPhone 4! Ik heb flink zitten researchen en kwa apparaten en mogelijkheden en vooral de PRIJS is deze smartphone GROOT! Ik denk dat dit apparaat niet voor niets een iPhonekiller wordt genoemd en ik moet zeggen.. dit apparaat verdiend die naam ook!

 • Catherina

  Leuk om te horen Michael, dat je tevreden bent met je nieuwe telefoon.
  Voor Android nieuws kan je altijd kijken op onze zustersite androidmagazine.nl

 • wakko

  Heel goed michael gefeliciteerd met je toestel sommige mensen zijn nou eenmaal makkelijk te beinvloeden door bijv. een poster ofzo…en ik kan je verzekeren niet in alle opzichten is je samsung beter,waarschijnlijk geen 1.
  En ik kan je zeggen ook al die mogelijkheid waar je onder de indruk van bent zitten in een sub menu en daar weer onder en windows mobile is verschrikkelijk….er zijn meerdere wegen naar Rome mijn gaat het vooral om hoe ik daar kom en ik wil het simpel hebben en als je geen geld heb voor een luxe mobiel moet je er ook niet naar zoeken denk dan lijkt alles te duur…Een Samsung kan niet eens een vlieg killen laat staan een Iphone 4

 • Michael

  @Catherina Bedankt, heel fijn dat iPhoned ook een zustersite heeft, zal er zeker ook naar kijken voor Android Nieuws 🙂

  @Wakko De poster heeft mij niet beinvloed :’) Maar nieuwsschierig gemaakt naar het toestel en aangezien de vormgeving ervan al best leek op een iPhone was ik benieuwd en verder gaan ontdekken, zo raakte ik er meer in verdiept en ben ik tot die conclusie gekomen.
  Windows Mobile?? ANDROID..

  Zal ik even mooi quoten hier vanaf de Zustersite van deze website.
  Achum:
  “De afgelopen tijd draait het erg om de Samsung Galaxy S (i900). Deze nieuwe Android telefoon van Samung is, op specificaties en besturingssysteem gebasseerd, een heuse iPhone-killer.”

  Verdiep jij zelf nou maar eerst eens in deze telefoon voordat je het gaat afkraken, ik was bereid de iPhpne 4 te nemen en het geld had ik er al voor opzij gelegd, maar nogmaals.. Samsung Galaxy S ga je nog veel van horen, zeker na de release van de iPhone 4 😉

 • Michael

  @Wakko vergeten om je nog te zeggen in welke opzichtyen de Samsung beter is dan de iPhone. Ik houd het maar even bij 1 anders wordt het weer zoveel tekst.
  De Super Amoled scherm en jaja ik weet het van de iPhone 4 Retina scherm.. de Retina heeft weliswaar meer pixels.. maar de Super Amoled meer kleuren zo heeft de iPhone 65.000 kleuren en de Super Amoled 16,7mil. en vanaf een visie van minder dan 40cm zie je toch geen verschil in pixels! En de Super Amoled verbruikt tot wel 30% minder batterij omdat het geen achtergrondlicht gebruikt zoals de iPhone.

  Dat is al 1 ding.. verder is de SGS in bijna alles GELIJK en sommige dingen dus zoals ik al eerder zei beter.. en wederom Veel geld hoef je voor iets gelijkswaardig er niet voor neer te leggen 🙂

 • cloudjor

  Hmmm… maar wat hadden we ook al weer geleerd van Samsung. Oh ja! Levensduur maximaal 1 jaar. Heb 2 Samsungs gehad. Die ellende hoef ik in iedergeval nooit meer. De batterij was toen trouwens ook niet al te best.

 • Michael

  Samsung gaat ook met zijn tijd mee en zorgt dat fouten in het verleden hersteld zijn. De Galaxy S zal dit in ieder geval bewijzen.
  Tijd zal het leren 🙂

 • wakko

  heb 2 jaar een samsung en als ik nu dat ding in mijn handen hou is er qualitatief niks goeds over te melden,ik vind het gewoon echt slecht..als het anders was had ik het ook wel gezegd,ik was heel enthousiast tot ik hem had..als er geen iphones waren had ik voor een alsnog voor een ander merk gekozen.nee man voorlopig echt geen samsung meer,vrijdag is het zover mensen:)

 • An Droid goodbye

  @ Michael: Het besturingssysteem van de iPhone 4 (iOS 4) is een waanzinnig uitgebalanceerd systeem, gebruiksvriendelijk en intuitief. Het vormt één geheel met het perfect uiziende toestel. Vergelijken we dat met het Android OS, dan is hier geen consistentie in te ontdekken. Het is dan ook niet zo mooi en goed vormgegeven als het iOS 4 van Apple.

  Samsung heeft bij zijn toestellen “Wave” en “Galaxy S” het basisscherm met programma iconen proberen te kopieren van de iPhone, maar zoals met alles is het origineel het mooiste en het beste: iPhone 4.

 • Sorry..

  Ik wil niet verkeerd overkomen, dat zeker niet, maar in de comments zitten echt teveel Fanboys met een bril op. Een product beter vinden dan de ander, prima, niks mis mee. Echter zeggen dat het beter is(zonder ondersteunende mening), en dat andere merken maar kopieren, is zeker wel mis.

  Deze Samsung Galaxy S kan je niet vergelijken met voorgaande Samsungs. Dus kan je al niet zeggen dat deze slechter als de Iphone 4 als je deze niet eens geprobeerd hebt. Verder blijkt uit tests dat de Samsung en Iphone 4 vrijwel minimaal gelijkwaardig zijn. De een topt hem iets meer in het een, de ander iets meer in het ander. Echter zeggen dat de Iphone op alle vlakken beter is, is inderdaad fanboy gedrag. Ja Wakko, jij ja.

  Een ander mooi punt komt van de poster boven mij. Ook een verschrikkelijke Fanboy. iOS loopt wel degelijk achter op Android. (zal je nooit willen toegeven, ik begrijp je wel hoor, fanboy) Dezelfde simpelheid als iOS en uitgebreider. Je flipt een screen naar links en je ziet meteen de nieuwste tweets, je kalender noem maar op, je Email, je smsjes, noem maar op. En nee dat heeft iOS niet. Wat is makkelijker, gewoon scrollen door je home screens en alles kunnen lezen, of van app naar app switchen? Idd ja dat dacht ik ook. Scoort Android toch beter op dat vlak. Verder kan je ook zeggen dat Apple Windows allang heeft gekopieerd. Maar denk je nu niet aan, maar is wel zo. Windows was het eerst met een bureaublad en pictogrammen. Idd ja, hetzelfde als nu dus gebeurd.

  Overigens Heb ik geen Galaxy, of Iphone, Maar een HTC Desire. Ja Android, en nee, vind zowel iOS niet beter als Android als andersom. Beide gewoon goed.

  Grow up kinderen, Fanboys :cab:

 • payback

  @ sorry

  Apple was eerlijk gezegd het eerst die met een bureaublad en pictogrammen kwam. Windows heeft dit gekopieerd. In het verleden was Windows niets meer dan een software fabrikant. Microsoft heeft heel veel patenten van apple gestolen om te worden zoals het nu is.

  En eerlijk gezegd. Microsoft zuigt enorm. /faceroll

 • de schrijvende rechter

  hmmm payback heeft het dus echt fout, typisch een fanboy.
  Het bureaublad met pictogrammen is afkomstig van Xerox.
  Microsoft en Apple hebben beiden het idee dáár opgedaan.