Adobe wilt Photoshop verbeteren voor iPhone-devs
Redactie

Het bedrijf Adobe heeft op haar blog suggesties gevraagd voor het verbeteren van Photoshop voor iPhone developers. Adobe Photoshop is een veelgebruikt programma om foto’s te bewerken, waarschijnlijk ken je de term “Photoshoppen” al. In de blogpost worden suggesties gevraagd voor de desktop versie van Photoshop, dus niet voor de onlangs gelanceerde photoshop.com toepassing voor de iPhone.

Photoshop wordt niet alleen gebruikt om foto’s te bewerken, tekenen kan ook en voor webontwikkelaars zitten er enkele interessante functies in. Adobe wilt dus ook functionaliteiten toevoegen aan het programma voor iPhone ontwikkelaars. Het bedrijf heeft zelf ook een aantal ideeën, deze worden niet vrijgegeven om te voorkomen dat de suggesties van de consumenten worden beïnvloed.

Het is ook een beetje raar dat Adobe zoiets vraagt aan de consumenten, terwijl ze zelf al een programma hebben die ontwikkelaars al erg helpt; namelijk Adobe Fireworks. Voor dit programma is ook een plug-in online waarmee je in Fireworks snel een “mock-up” kan maken van je iPhone programma.

Maar nu is wel een ding duidelijk; Adobe ziet de iPhone developers als een serieuze gebruikersgroep.

Bron: Adobe blog

fireworks

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.