Action Menu: Uitgebreider knippen en plakken.
Redactie

Sinds OS 3.0 is het mogelijk om te kopiëren, om te  knippen en om te plakken met de iPhone. De opties waren niet uitgebreid. Je kon knippen, plakken, kopiëren en selecteren. Dit heeft een ontwikkelaar aan het denken gezet en heeft een applicatie gemaakt waarmee je nog uitgebreider kan tekst bewerken.

iBluetooth Met Actionmenu kan je natuurlijk nog gewoon knippen, kopiëren en plakken. Als je dubbel op een stuk tekst tikt dan krijg je het ballonnetje waar vanuit je kan selecteren, alles selecteren, alles kopiëren, plakken of drie stipjes. Als je op de drie stipjes tikt krijg je er een optie bij: favorieten. Je kan daar stukken tekst als favoriet zetten zodat je het later nog eens kan gebruiken. Als je een stuk tekst selecteert kan je het knippen, kopiëren, plakken of direct tussen je favorieten zetten.

Via instellingen kan je Action Menu aan of uitzetten, kiezen tussen iconen en tekst of kiezen welke acties je aan wilt hebben. Via de instellingen kan je ook extra acties kopen. Voor $2,99 kan je de geschiedenis van je pasteboard opvragen of het woord opzoeken of vertalen. Als derde zit er een twitter knop bij. Als je op de Twitter knop drukt, dan opent hij je Twitter applicatie maar verder gebeurt er niets.

Conclusie

Naast een aantal kleine bugs die je misschien niet eens opvallen is dit gewoon een modificatie die je moet hebben als je veel met tekst werkt op je iPhone. Wat vind jij? Handig of vind je dit overbodig?

Action Menu is te downloaden via de BigBoss Repo in Cydia.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.