Viaplay aanbieding: bekijk de Formule 1 met 20% korting

Action AirTag: deze smart finder kost nog geen 5 euro!

Maurice Snijders
23 november 2023, 16:17
2 min leestijd
Action AirTag: deze smart finder kost nog geen 5 euro!

Goedkope AirTags springen de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond, maar deze Action AirTag spant de kroon!

Lees verder na de advertentie.

Action AirTag: smart finder

Een Apple AirTag koop je doorgaans voor zo’n 35 euro, of iets minder als je er meerdere tegelijk koopt. Bij de Action koop je deze week voor dat bedrag maar liefst zeven AirTags, oftewel smart finders!

Deze Action AirTag kost je namelijk slechts 4,94 euro! De Fresh ‘n Rebel smart finder is weliswaar iets groter en iets dikker dan een Apple AirTag, maar qua functionaliteit is er niet veel verschil. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in zwart, groen, paars en wit – zolang de voorraad strekt.

action airtag

Ondersteuning voor ‘Zoek mijn’

De Action AirTag kan een geluid afspelen, maar ondersteunt daarnaast ook de functie ‘Zoek mijn’ op je iPhone of andere Apple-apparaten. De functie ‘Zoek in de buurt’ wordt niet ondersteund, maar dat is in de praktijk niet zo’n probleem.

action airtag

De Action AirTag werkt op een CR2032 batterij die wordt meegeleverd. Dat is dezelfde batterij die ook in Apple AirTags wordt gebruikt, dus de batterijduur zal vergelijkbaar zijn. Je krijgt er ook een sleutelring met kettinkje bij, voor gebruik aan een sleutelbos.

Action weekactie

De Action AirTag is tot en met 28 november verkrijgbaar voor 4,94 euro. Of de Fresh ‘n Rebel smart finder daarna helemaal verdwijnt of misschien alleen maar duurder wordt, is momenteel niet duidelijk. Online bestellen kan helaas niet, dus sla snel je slag bij de dichtstbijzijnde Action!

smart finder

AirTag kopen

Wil je liever niet naar de Action voor een goedkope AirTag? Bij de Kruidvat koop je een Smart Finder voor 9,99 euro. Dat is ook nog altijd erg goedkoop en bovendien kun je die ook online bestellen. Maar misschien wil je gewoon een echte AirTag van Apple. Bekijk dan onderstaande deal voor de beste aanbieding!

Apple AirTag prijzen vergelijken

Nieuw

€ 34,95

Bekijk prijzen

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu