Aanwijzingen voor iChat gevonden in firmware 4.0

Duizenden mensen hebben inmiddels firmware 4.0 op hun telefoon geïnstalleerd. Alle ontwikkelaars hebben namelijk al toegang tot de eerste beta-versie van het iPhone OS4. Verschillende hackers hebben de firmware ook al in handen, en zij hebben de firmware al helemaal uit elkaar gesloopt. Hierbij hebben ze al enkele verrassende dingen gevonden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iChat

In de bronbestanden van de firmware zijn verschillende aanwijzingen gevonden naar iChat. Zo is bijvoorbeeld te zien dat een iPhone met firmware 4.0 dezelfde processen op de achtergrond uitvoert als een mac die iChat draait. iChat wordt al heel lang verwacht door de iPhone-gebruikers, maar door het ontbreken van de camera op de voorkant van de iPhone heeft Apple dit waarschijnlijk nog nooit ontwikkeld.

Flitser

In de bronbestanden zijn ook vage aanwijzingen gevonden voor een flitser. Dit is ook iets waar veel mensen om gevraagd hebben. Het is duidelijk dat Apple nu experimenteert met een LED flitser op een iPhone. Misschien betekent dit wel dat de volgende iPhone zo’n flitser heeft op de achterkant.

Bron: TUAW

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.