‘Aantal verkochte iPhone 5S en iPhone 5C toestellen gelijk’
Roel van Hout

Ondanks dat de meerderheid van de wachtenden in de rijen bij Apple Stores voor een iPhone 5S leek te komen, zou het aantal verkochte iPhone 5S en iPhone 5C toestellen gelijk zijn.

Analist Ming-Chi Kuo schat althans in dat tijdens de eerste drie dagen ongeveer evenveel iPhone 5S als iPhone 5C toestellen zijn verkocht. Hij stelt dat er tussen de 3,5 en 4,5 miljoen 5S toestellen, en tussen de 4,5 en 5,5 iPhone 5C toestellen zijn verkocht.

iphone 5c toestellenAangezien Apple geen precieze cijfers heeft vrijgegeven, maar slechts over 9 miljoen verkochte iPhones in de eerste drie dagen spreekt, blijft het gissen wat de werkelijke verhouding zijn. Andere analisten stellen dat er voor elke iPhone 5S drie iPhone 5C toestellen zijn verkocht.

iPhone 5S en iPhone 5C toestellen in Nederland nog niet te koop

Het begint onderhand wel lang te duren, maar er is nog steeds geen definitieve releasedatum voor Nederland in zicht. De iPhone 5C kopen en de iPhone 5S kopen kan volgens onze verwachting vanaf begin oktober.

Wel is de iPhone 5C al online te bestellen via Belsimpel. De meest interessante aanbiedingen staan hieronder in één overzicht. Hou verder de site in de gaten voor het laatste nieuws, en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om kans te maken op een iPhone 5C!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.