Aankondiging: WWDC liveblog vanavond om 18.45u

Redactie
4 juni 2010, 10:40
1 min leestijd
Aankondiging: WWDC liveblog vanavond om 18.45u

Aankomende maandag zal in San Francisco het WWDC van start gaan. Traditioneel opent Apple deze bijeenkomst voor ontwikkelaars met en keynote. Hierbij zal Apple hoogstwaarschijnlijk weer een nieuwe iPhone introduceren. Dit deden ze de afgelopen 3 jaar ook. Wij zullen hiervan weer live verslag doen. Op maandag 7 juni kan je om 18:45 ons liveblog volgen.

Maandag zal om 18:45 een bericht op iPhoned.nl verschijnen waarin het liveblog te vinden is. Mogelijk doen we het anders dan normaal, want bij de aankondiging van de iPad was er wereldwijd te veel belangstelling voor CoverItLive. Het gevolg was dat ons liveblog ermee stopte, en dus zijn we druk bezig met een alternatieve liveblog die het wel volhoudt met drukte.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe iPhone, iTunes online en meer

Maandag wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhone Hd of iPhone 4G geïntroduceerd. Dit zal ongetwijfeld de meeste aandacht krijgen van Jobs, maar we moeten niet vergeten dat Apple waarschijnlijk meer voor ons in petto heeft. Er circuleren al geruime tijd een aantal geruchten over een online variant van iTunes. Dit moet te vergelijken zijn met Spotify en Lala. Het kan ook nog zo zijn dat Apple nog meer heeft te introduceren, maar dit zullen we pas na de keynote van aanstaande maandag weten.

Nogmaals, zet het in je agenda: Maandag 7 juni 18:45 – Liveblog over het WWDC op iPhoned.nl. Wij hebben er erg veel zin in! Jullie ook?

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen