Aankondiging: WWDC liveblog vanavond om 18.45u
Redactie

Aankomende maandag zal in San Francisco het WWDC van start gaan. Traditioneel opent Apple deze bijeenkomst voor ontwikkelaars met en keynote. Hierbij zal Apple hoogstwaarschijnlijk weer een nieuwe iPhone introduceren. Dit deden ze de afgelopen 3 jaar ook. Wij zullen hiervan weer live verslag doen. Op maandag 7 juni kan je om 18:45 ons liveblog volgen.

Maandag zal om 18:45 een bericht op iPhoned.nl verschijnen waarin het liveblog te vinden is. Mogelijk doen we het anders dan normaal, want bij de aankondiging van de iPad was er wereldwijd te veel belangstelling voor CoverItLive. Het gevolg was dat ons liveblog ermee stopte, en dus zijn we druk bezig met een alternatieve liveblog die het wel volhoudt met drukte.

Nieuwe iPhone, iTunes online en meer

Maandag wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhone Hd of iPhone 4G geïntroduceerd. Dit zal ongetwijfeld de meeste aandacht krijgen van Jobs, maar we moeten niet vergeten dat Apple waarschijnlijk meer voor ons in petto heeft. Er circuleren al geruime tijd een aantal geruchten over een online variant van iTunes. Dit moet te vergelijken zijn met Spotify en Lala. Het kan ook nog zo zijn dat Apple nog meer heeft te introduceren, maar dit zullen we pas na de keynote van aanstaande maandag weten.

Nogmaals, zet het in je agenda: Maandag 7 juni 18:45 – Liveblog over het WWDC op iPhoned.nl. Wij hebben er erg veel zin in! Jullie ook?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • LightPhoenix

  Live Steam lijkt me ook een tof idee, dan kunnen we vanuit ons koude kikker landje mee luisteren naar wat ze daar te zeggen hebben 🙂

 • Jeweeeetzelfff

  Zker zin in!!:D:Party:wanneer zou die dan in nederland geintroduceerd worden????

 • herman

  Het is wel zo dat deze aankondiging minder spectaculair zal zijn als bij de 3g/3gs. Want toen was de iphone echt hightech. De iphone 4g/hd loopt NU al achter op concurrenten.
  En iedereen weet al wat de 4g/hd kan omdat ze OS 4 gezien hebben en de hardware kennen. Dus het is niet echt geheimzinnig meer zoals eerst. Helaas had apple wat meer werk in de 4g/hd moeten stoppen. Ik stap helaas over op android. De samsung galaxy S.

  Veel plezier, die mensen die hem gaan aanschaffen.

 • Ik zelf ga voor de live keynote zelf. Alleen deze wordt altijd een aantal uren na die tijd online gezet. Wel is het moeilijk om dan zonder spoilers de keynote te bekijken.

  Ikzelf wil gewoon volledig verrast worden door Steve zelf, en niet door de blogs. Denk dat het wow effect dan groter is.

  Voor de mensen die dit ook willen:
  http://www.macrumors.com/2010/06/05/wwdc-2010-spoiler-free-keynote-stream/

  Zodra de stream online staat komt het hier terecht.