Aankondiging: Rage (60 fps)

Redactie
15 augustus 2010, 16:41
1 min leestijd
Aankondiging: Rage (60 fps)

John Carmack (id software)  heeft afgelopen week het spel ‘Rage’ aangekondigd. Dit spel zal in 2011 verschijnen op de PS 3 en Xbox 360. Eind dit jaar zal er al een versie voor de iPhone en iPad klaar zijn. Deze applicatie is nu al heel bijzonder, want de ontwikkelaar belooft dat het spel 60 frames per second zal halen. Dit soort spellen hebben we tot nu toe nog niet in de App Store gezien.

Lees verder na de advertentie.

Rage

Rage zal apart ontwikkeld worden voor de iPhone en de iPad. Dit betekent dat het spel geen aangepaste console-versie is. Hierdoor kunnen de ontwikkelaars gebruik gaan maken van alle onderdelen van het SDK van Apple.

Het spel zal enorm veel gaan vragen van de hardware van de apparaten. Het is dus al duidelijk dat de applicatie alleen beschikbaar komt voor de iPhone 4, iPhone 3GS en iPad. Dit betekent overigens niet dat deze toestellen het spel makkelijk kunnen draaien, want soms hebben deze apparaten het al moeilijk met een spelletje of filmpje van 30 fps. Het is dus de vraag of dit een succes gaat worden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen