Aankondiging: Pulldown

Redactie
8 juni 2010, 21:40
1 min leestijd
Aankondiging: Pulldown

De ontwikkelaars van Tweetie, de applicatie die tegenwoordig Twitter for iPhone heet, hebben in versie 2.0 van de applicatie ‘Pull down to refresh’ geïntroduceerd. Deze functie zorgt ervoor dat gegevens verversen als je een lijst naar beneden trekt. Veel ontwikkelaars hebben deze functie al overgenomen van de ontwikkelaars van Tweetie, maar Apple heeft dit nog niet gedaan.

Lees verder na de advertentie.

Pulldown

De ontwikkelaar CHPWN heeft een modificatie ontwikkeld waarmee de functie ‘pull down to refresh’ ook beschikbaar komt in alle applicaties die Apple voor de iPhone heeft ontwikkeld. Als je de modificatie hebt gedownload kan je ‘pull down to refresh’ gebruiken in bijvoorbeeld de officiële mail-applicatie. Je hoeft dan dus niet meer de refresh-knop te gebruiken.

Het is nog niet bekend wanneer de modificatie in Cydia verschijnt. Op dit moment is de modificatie namelijk nog niet in Cydia te vinden. Zodra het programma in Cydia te vinden is, zullen wij dit melden. Waarschijnlijk wachten zeer veel mensen hierop, want het is een veelgebruikte functie die erg handig en snel werkt.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen