Aankondiging: PieTool jailbreak voor alle iPhones
Redactie

Binnenkort kunnen alle iPhones met iOS 4 weer voorzien worden van een jailbreak. De nieuwe jailbreaksoftware kan de iPhone 4 ook jailbreaken met één druk op de knop. De software, hoogstwaarschijnlijk PieTool genaamd, wordt op dit moment door verschillende mensen getest. Op Twitter zijn de eerste positieve reacties al verschenen.

PieTool de vervanger van Spirit?

Men doet nog een beetje geheimzinnig over de herkomst van PieTool, maar hoogstwaarschijnlijk is de tool gewoon afkomstig van Comex. Deze ontwikkelaar heeft Spirit ook ontwikkeld. Op zijn Twitter pagina is ook te lezen dat hij druk bezig is met jailbreaksoftware, en dus is bijna met zekerheid te zeggen dat de software van hem afkomstig is. PieTool is dus de vervanger van Spirit.

Lanceerdatum

Het is nog onbekend wanneer de software gelanceerd wordt. Op Twitter schrijft Comex dat de software gelanceerd wordt als het klaar is. Hij is dus nog niet klaar met de software, maar het zal niet lang meer duren. Met een beetje mazzel kunnen de eerste Nederlandse iPhone 4-gebruikers hun iPhone meteen voorzien van een jailbreak

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Sailer

    Ik denk dat iH8sn0w met PieTool zal komen, aangezien zijn hele twitter pagina daar verwijzingen naar bevat.

  • Jan van Kampen

    Dat denk ik niet, want iH8Sn0w hobbelt altijd overal een beetje achteraan. Grote dingen beloven, en het vervolgens niet nakomen.

    Ze hebben wel wat leuke software gemaakt, maar de belangrijke tools maken ze niet (of nauwelijks). Ik kan het natuurlijk mishebben.

    iH8Sn0w heeft Spirit niet gemaakt, maar heeft het er wel vaak over. Altijd positief. Het lijkt mij gewoon dat ze aardig zijn tegen de andere breakers, en dat ze zelf gewoon een beetje helpen met begeleidende software.