Aankondiging: Nieuwe iTunes (Cloud) dienst op komst
Redactie

Apple toont momenteel op haar website een grote vooraankondiging van de nieuwe iTunes.

Met de aankonding ‘Tomorrow is just another day. That you’ll never forget’ roept het hoge verwachtingen op in hetgeen komen gaat.

Nieuws over nieuwe iTunes dienst op dinsdag 16 november om 16.00 uur

Morgen (dinsdag 16 november) om 16.00 uur zal Apple het iTunes nieuws bekendmaken. Momenteel doen veel speculaties de ronde over de nieuwe iTunes versie. Mogelijk dat iTunes voorzien zal worden van een ‘cloud’ dienst waarmee muziek online opgeslagen kan worden en een ‘stream’ op allerlei online devices afgespeeld kan worden. Spotify is een voorbeeld van een dergelijke dienst.

Apple investeert 1 miljard in nieuw datacenter

Medio 2009 heeft Apple bekend gemaakt dat het een immens groot datacenter bouwt in North Carolina (VS). Apple zou hier ruim een miljard dollar in investeren. Het datacenter zou ruim vijf keer groter worden dan het huidige center in Newark (California).

Einde van dit jaar zou het datacenter in gebruik worden genomen. De verwachtingen zijn dan ook dat Apple de ‘cloud’ dienst die via iTunes beschikbaar gemaakt kan worden zal aankondigen.

Bekijk videobeelden van het nieuwe Apple datacenter

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Wakawakamush

  Hoe weten jullie zo zeker dat het om de nieuwe iTunes gaat, 10.1 is uit.

 • Daan

  Ik denk dat het om de nieuwe app store van Apple gaat.. de zogenaamde Mac OSX App’s waarbij de mac gebruiker net als op een iPhone met 1 klik een programma kan kopen en installeren..

 • Ben het met Daan eens.
  Dat zou namelijk ook echt top zijn!

 • Peter H

  @Daan Wat heeft een mac app store te maken met iTunes?? App store en iTunes store zijn op iOS apparaten toch ook twee verschillende dingen?? Waarom op de mac dan 1 programma?