Vanavond 18:45u: liveblog ‘Future of iPhone OS’
Redactie

Morgen, donderdag 8 april, zal Apple weer een keynote geven over hun laatste projecten. Deze keer staat firmware 4.0 centraal in de keynote. Wij zullen morgenavond live bloggen over de gebeurtenissen in Amerika. Om 18:45 zal er een bericht verschijnen waarin je het live blog kan volgen. Naar verwachting gaat de keynote tot ongeveer 20:30 duren.

Tekst, foto’s en video’s

De ‘live blog’-software stelt ons in staat om tekst, foto’s en video’s met jullie te delen. Hier gaan we natuurlijk volop gebruik van maken. Al deze informatie komt bij je binnen zonder dat je een pagina hoeft te herladen, en dus kan je rustig onderuit zakken op de bank en lezen wat er bij de keynote van Apple gebeurt.

Reageren, vragen en beoordelen

Het live blog zal niet een droge lijst met aankondigingen worden. Je kunt zelf reageren, vragen stellen en functies beoordelen. Vragen worden zo snel mogelijk privé beantwoord. Als de vraag belangrijk genoeg is kunnen we deze direct openbaar maken zodat de rest van de lezers ook meteen duidelijkheid heeft.

Firmware 4.0: Wat staat ons te wachten?

Deze dagen publiceren we een lijst met alles wat we verwachten van morgenavond. Inmiddels is deel één van deze driedelige serie op de site verschenen. Als je dus je eigen verwachtingen met die van ons wilt vergelijken kan je deze serie berichten lezen voordat het live blog morgen begint.

Reminder voor het live blog

Als je zeker wilt zijn dat je de keynote niet gaat missen, kan je je hieronder inschrijven voor de e-mailreminder. Als je dit doet krijg je een mailtje als de keynote bijna gaat beginnen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • tim

  is die weblog op een speciale site ofzo of is het gewoon hier? graag antwoord! ik heb er zin in 😀

 • Jan van Kampen

  Om 18:45 kan je hier op http://www.iPhoned.nl terecht. Het bovenste, nieuwste bericht is het live blog. In het bericht staat een ‘blokje’ met daarin het bovengenoemde.

  Ik heb er ook zin in,

  tot morgen dan maar! 🙂

 • tim

  ow jullie maken gewoon steeds nieuwe berichten?

 • Jan van Kampen

  Nee, het is een live blog. Je zal in het bericht een een ‘applet’ vinden waarin je het laatste nieuws leest, ziet en hoort. Je kan gewoon naar deze applet kijken en onderuit zakken morgen avond. Wij zorgen ervoor dat het laatste nieuws in ‘de applet’ verschijnt. Je hoeft hier niets voor te doen.

 • tim

  oke fijn. 😀

 • joppe

  Die liveblog sessies zijn altijd super, ik ben erbij morgen en kan niet wachten tot het zover is!

 • Bas

  Dit is top! Ik ben benieuwd wat 4.0 ons gaat brengen. Ga zo door!

 • Zucht

  Misschien Google Maps Navigation?

 • Jan van Kampen

  @zucht

  dat is een goede! Die was ik alweer vergeten! Het kan trouwens ook zo zijn dat Google Maps verleden tijd is na de voorvalletjes. Je moet ook niet vergeten dat Apple een eigen kaartendienst heeft gekocht.

 • Pingback: Vanavond 18:45u: liveblog ‘Future of iPhone OS’ » Googlefoon.nl()