Vanavond 18:45u: liveblog ‘Future of iPhone OS’

Redactie
7 april 2010, 8:26
1 min leestijd
Vanavond 18:45u: liveblog ‘Future of iPhone OS’

Morgen, donderdag 8 april, zal Apple weer een keynote geven over hun laatste projecten. Deze keer staat firmware 4.0 centraal in de keynote. Wij zullen morgenavond live bloggen over de gebeurtenissen in Amerika. Om 18:45 zal er een bericht verschijnen waarin je het live blog kan volgen. Naar verwachting gaat de keynote tot ongeveer 20:30 duren.

Lees verder na de advertentie.

Tekst, foto’s en video’s

De ‘live blog’-software stelt ons in staat om tekst, foto’s en video’s met jullie te delen. Hier gaan we natuurlijk volop gebruik van maken. Al deze informatie komt bij je binnen zonder dat je een pagina hoeft te herladen, en dus kan je rustig onderuit zakken op de bank en lezen wat er bij de keynote van Apple gebeurt.

Reageren, vragen en beoordelen

Het live blog zal niet een droge lijst met aankondigingen worden. Je kunt zelf reageren, vragen stellen en functies beoordelen. Vragen worden zo snel mogelijk privé beantwoord. Als de vraag belangrijk genoeg is kunnen we deze direct openbaar maken zodat de rest van de lezers ook meteen duidelijkheid heeft.

Firmware 4.0: Wat staat ons te wachten?

Deze dagen publiceren we een lijst met alles wat we verwachten van morgenavond. Inmiddels is deel één van deze driedelige serie op de site verschenen. Als je dus je eigen verwachtingen met die van ons wilt vergelijken kan je deze serie berichten lezen voordat het live blog morgen begint.

Reminder voor het live blog

Als je zeker wilt zijn dat je de keynote niet gaat missen, kan je je hieronder inschrijven voor de e-mailreminder. Als je dit doet krijg je een mailtje als de keynote bijna gaat beginnen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen