Aankondiging: Live blog 1 september a.s.
Redactie

Aanstaande woensdag gaat Steve Jobs, CEO van Apple, in San Francisco weer het podium bestijgen om de wereld op de hoogte te stellen van Apple’s nieuwste producten, diensten en technieken. Op 1 september zullen wij hier weer live verslag van doen. Wij nodigen jullie uit om op 1 september vanaf 18:50 ons live blog weer te volgen.

Nieuws, foto’s en reacties

Zoals gewoonlijk gaan we weer uitgebreid verslag doen van de keynote van Apple. We zullen er alles aan doen om jullie via ons live blog op de hoogte te stellen van dat wat Steve Jobs vertelt en laat zien in Amerika. Hierbij krijg je onder andere tekst en foto’s te zien die in Amerika op het grote scherm staan.

Interactie met de lezers

De voortgaande edities van ons live blogs zijn erg positief ontvangen door de lezers. Dit komt mede door de interactie met de lezers. Wij zullen regelmatig publiekelijk vragen beantwoorden die jullie via de website stellen.

Geruchten over de keynote

Het is nog steeds vrij onduidelijk wat Apple allemaal gaat introduceren tijdens de keynote van aanstaande woensdag. Één ding lijkt al zeker te zijn: Er komt een nieuwe iPod Touch. Andere geruchten voorspellen een nieuwe Apple TV, de ‘iTV’, en een web-based iTunes Store.

We hopen jullie terug aanstaande woensdag om 18:50 terug te zien, zet het in je agenda!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.