Aankondiging: iTunes Connect offline door onderhoud

Vandaag zal iTunes Connect tijdelijk offline zijn voor onderhoud. Dit heeft Apple vannacht in een e-mail aan alle iOS-ontwikkelaars laten weten. Dit hoeft niets te betekenen, maar het zou zo kunnen zijn dat er nieuwe onderdelen worden toegevoegd. Aanstaande dinsdag gaat Apple namelijk de iPhone 5 introduceren, en mogelijk brengt dit nieuwe mogelijkheden met zich mee voor ontwikkelaars.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iTunes Connect

iTunes Connect is een website voor iOS-ontwikkelaars waarmee ze hun content voor iTunes kunnen beheren. Het uploaden van apps, het veranderen van prijzen, het bekijken van verkopen  en het doorvoeren van updates zijn voorbeelden van functies van iTunes Connect. Zonder iTunes Connect zou de App Store dus niet kunnen bestaan.

Het onderhoud zal vanavond om 19:00 Nederlandse tijd beginnen, en zal naar verwachting een uur duren. Als er zichtbare veranderingen worden doorgevoerd, zullen we dit melden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.