Aankondiging: Greenpois0n update
Redactie

Het Chronic Dev Team heeft sinds lange tijd weer iets van zich laten horen. In een blogpost hebben ze meer verteld over de werkzaamheden waar ze nu mee bezig zijn. Zo komt er binnenkort bijvoorbeeld een update uit van hun jailbreaktool ‘Greenpois0n’. De update zal ervoor gaan zorgen dat de software alle versies van 4.3.x kan jailbreaken.

iPad 2

Ook is het team bezig met een jailbreak van de iPad 2. Volgens het Dev Team is deze jailbreak erg lastig, maar het Chronic Dev Team zegt alles onder controle te hebben. Ze verwachten dat de jailbreak binnen nu en een aantal weken online zal komen te staan. De teamleden zijn nu bezig met ‘de laatste puzzelstukjes’, dus waarschijnlijk zal het geen maanden meer duren voordat de jailbreak beschikbaar komt.

Greenpois0n-kleding

In de blogpost laat het team ook weten dat er een heuse webshop wordt geopend met kleding met het Greenpois0n-logo erop. Het is nog niet bekend wanneer de shop gelanceerd gaat worden. Zelf zeggen ze dat het niet lang meer kan duren. Blijf dus de website van het team checken als je een t-shirt van ze wilt kopen, want daar zal een link naar de shop verschijnen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.